mam zadanie domowe z angielskiego,
napisanie wypracowania -opowiadania.
paragraph1: when did the event happen? what was the weather like? where were you? what were you doing?
paragraph2:what did you see? what did you do?
paragraph3: what action did you take? what was the result? how did everyone feel?
musi byc ono zrobione wedlug powyzszych paragrafów.
oto one:
One Saturday morning last Winter in February my friend Anna and I decided to drive on ski to Wisła. It was very cold day. Temperature was -18oC. but snow didn’t fall. About midday we left to way. The way was slippery. When we approached we was excited. I and Anna went to hiring establishment of ski. After 15 minutes we were skiing.
We was very pleased before we looked anything horrifying. Any people lie in snow and was all in blood. At first we was very shocked but later we called to hospital. My friend immediately started render. In consequently this women recuperated.
Soon drove help. Doctors taken women to the hospital. The result was that, this women had fracture leg and she had impact brain. I had my mobile and I called to home. Anon my father came to us.
After 1 hour we was in home. We drank hot chocolate and looked comedy to the better mood. I was frightened ,Anna was shocked. We had hope, so this women recover. The next morning, we drove to hospital. Women felt better. She thanked us for help. Luckily we came to home and afterwards we related this history friends. They was very stately for us, they asked: “ Congratulate courage !”.
czy są tu jakieś błędy? bardzo zależy mi na dobrej ocenie- jestem III kl. gim. ;)
On Saturday, in the morning, in February last winter my friend Anna and I decided to go skiing to Wisła by car. It was a very cold day. The temperature was -18oC. but it wasn't snowing. We left about midday. The road was slippery. When we reached our destination we were excited. I and Anna went to the ski rental. After 15 minutes we were already skiing.
We were very pleased before we saw something horrifying. Some people were lying in the snow and there was a lot of blood everywhere. At first we were very shocked but later we called the hospital. My friend started to do artificial respiration to a woman immediately and she recuperated
Soon the ambulance came. Doctors took the woman to hospital. The result of the accident was that the woman had fracture of her leg bone and she had concussion. I had my mobile with me, so I called for my father to come and take us home.
After 1 hour we were at home. We drank hot chocolate and watched a comedy to be in a better mood. But I was still frightened and Anna was shocked. We hoped that the women would recover. The next morning, we drove to hospital. The woman felt better and she thanked us for help. We were very happy and when we came back home we told this story to our friends. They were very nice to us. They said “ Congratulations on your courage !”.
Błędów na tyle, że nie chciało mi się ich zaznaczać. Proś niebiosa, żeby praca nie była uznana za niesamodzielną. Powodzenia.
wielkie dzięki! :))
no będę musiała ;p
ale ostatnio za prace dostałam 4,
nie myslalam ze az tak zle pisze ; /
When we reached our destination we were excited.
My friend started to do artificial respiration to a woman immediately and she recuperated
of her leg bone and she had concussion.
I was still
women would recover
dostałam 5 ! :D
ale mimo wszystko Pani znalazła jeszcze błędy..
dziękuję !! : )))
Jak pani chce, to pani zawsze znajdzie. Niektóre są chore jak nic nie poprawią.
mam do napisania ogłoszenie o dniu sportu w letniej szkole językowej w którym mają się zawierać wszystkie możliwe informacje gdzie kiedy o której poco i jakie dyscypliny i dostasować strój i dodatkowo o wycieczce z biura sunshine gdzie to obiecywali złote góry a coś było nie tak też rozmowa z przedstawicielem biura nie pomogła mam napisać zażalenie na ich usługę i moje oczekiwania ma się zawierać data wyjazdu dokąd dlaczego za ile na ile i co było nia tak i czego oczekuję proszę pomóżcie mi jak najszybciej... na wczoraj bo obleje
zrozumiałam że nikt mnie nie wyręczy więc napisze po polsku i proszę o przetłumaczenie dzięki!!! z biura sunshine 23.08.2008 odbyła się wycieczka autokarowa za cenę 450 zł za osobę tam i powrót do sarbinowa morskiego przez koszalin wyjechałam z dziećmi pociągiem dzień wcześniej by zdąrzyć na śniadanie powitalne ponieważ zrezygnowałam z wycieczki i sama postanowiłam dojechać ukarano mnie obciążając dodatkowym kosztem za pół wyżywienia 3 letniego syna nagle miałam zapłacić 890 zł a moje i starszego syna było tańsze o połowe a po dotarciu na miejsce zastałam pokój w opłakanym stanie brakowało ręcznika i łóżka dla dziecka po rozmowie z przedstawicielem biura doszlam do wniosku że nie zapłacę za złe warunki oczekuję zwrotu kosztów dyrekcji a co do dna sportu w letniej szkole językowej która jest organizatorem imprezy sportowej o dwuch dyscyplinach np:rozgryfki w koszykówce i tenisie stołowym.wymagany strój sportowy dres lud krótkie sodenki koszulka,zapisy trwają w sekretariacie szkolnym od godziny 9.00 do 15.00 od dnia 6.06.08 a zawody odbędą się w tym samym dniu o godzinie 17.00 na boisku szkolnym chętnie zapraszamy ! nie mam pojęcia co napisać na minimum 120 słów w każdej z prac proszę pomóżcie szybko
Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl