Bycie nastolatkiem to nie lada wyczyn. W tym wieku zaczyna się dla nas prawdziwe życie. Chodzimy do szkoły nie martwimy sie co będzie jutro chodzimy na imprezy spotykamy się z przyjaciómi przezywamy swoja pierwsze miłośći.
Prawdziwą męka dla nas są obowiązki domowe takie jak np wynoszenie smieci, sprzątanie swojego pokoju bo na to nigdy nie ma czasu no i w wielu przypadkach chodzenie do szkoły. Buntujemy się kłucimy z rodzicami po tem ich przpraszmy myslimy że cały świat należy właśnie do nas. Mimo wszystko jest to najpiękiejszy i najbarwniejszy okres w naszym życiu i dlatego każdy nastolatek powinien sie z tego cieszyć.
Ja sama jestem nastolatką i wiem jak to naprawdę jest. Moim zdaniem bycie nastolatkiem jest jaknajbardzoej pozytywne. chciałabym pozostać nia nazawsze.
Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl