Wypracowanie-My free time
Nie chce mi się

0

Witam,mam do przetłumaczenia taki tekst,jakbyście mogli go przetłumaczyć to będe wdzięczny.Mam to mieć na piątek max sobote,więc troche lipa.
Pozdrawiam

[code:1] Moje zainteresowania są różne i głównie zależą od pory roku i pogody która znajduje się za oknem.
Zaczynając od zimy, gdy jest zimno lubię siedzieć przed komputerem grać w różnego rodzaju gry jak również poznawać ciekawych ludzi i dzielić się z nimi wiadomościami na różne tematy i wymieniać się doświadczeniami. Tematy o których rozmawiam z ludźmi przez internet dotyczą przede wszystkim telefonów elektroniki i komputerów. Lubie dowiadywać się ciekawych rzeczy na temat nowych urządzeń.
Wiosną gdy pomału robi się ciepło lubię patrzeć na przyrodę jak szybko się zmienia po zimie jak pomału rozkwitają kwiaty i jak świat zaczyna nabierać jaskrawych kolorów. Wiosną też szykuje się do nadchodzącego lata i pomału zakupuje rzeczy które latem mi się przydadzą.
Latem największym moim hobby jest wędkarstwo. Bardzo lubię siedzieć nad jeziorem z wędką w dłoniach i oczekiwać na duży okaz ryby pomimo tego że czasami mi się nie udaje to i tak najwięcej frajdy sprawia mi siedzenie i nadzieja że w końcu coś uda się złowić. Lato jest najlepszą porą roku moim zdaniem ponieważ oprócz wędkarstwa mam dużo innych ciekawych zainteresowań. Bardzo lubię odpoczywać nad morzem chodzić po plaży przy zachodzie słońca jak również w dzień gdy słońce mocno grzeje. [/code:1]

0

hej ziomek - ładnie napisałeś

jedna uwaga - "pomału" to raczej jakaś gwara wiejska. Unikaj tego słowa w wypracowaniach.

Urzekła mnie Twoja historia, więc jak spróbujesz sam napisać - poprawię Ci prace za free.

0
Sponsor (Gość)
Śro Cze 4, 2008, 17:11

0

No tam mogą być jakieś małe błędy,kurde bym spróbował ale nie mam pojęcia jak zacząć,niestety nie mam na tyle doświadczenia w Angliku,nie jesteś w stanie tego przetłumaczyć?będę wdzięczny,jak jesteś ze Słupska to odstawiam pifko :D lub każdemu kto się tego podejmie,jak są jakieś zdania niepasujące to można zmienić,musi być taki mniej więcej tekst,nie musi być ideał.
Pozdrawiam

0

"ziomek12" napisał:
ale nie mam pojęcia jak zacząć

Zacznij tak:

I've got a lot of interests and they depend on actual season and weather outside.

"ziomek12" napisał:
nie jesteś w stanie tego przetłumaczyć?

jestem, ale mi się nie chce

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Cześć
Gabela.aa, 16 czerwca 2025, 22:45
Witam
Koziołek, 11 czerwca 2025, 23:54
Serio? Type of music? a dlaczego nie KIND?
atakromana, 2 czerwca 2025, 21:47