Zdobądź tytuł Mistrz liczebników angielskich
Sugestie

0

Na pierwszych poziomach nauki (poziom 8) do zaliczenia niezbędne jest zaliczenie karkołomnego wyzwania. Należy uzyskać 3 razy pod rząd wynik 100% w ćwiczeniu z liczebników angielskich. W każdym ćwiczeniu mamy 20 liczebników od 1 do 99999. Czyli bezbłędne należy napisać pod rząd 60 liczebników. Zadanie wydaje się proste. Sęk w tym, że tak ustawiona poprzeczka (100%) powoduje, że niedopuszalna jest nawet drobna literówka w jednym liczebniku. 
W pozostałych ćwiczeniach do zaliczenia wymagana jest czasem poprawność np. 75% a w tym bezwzględnie 100%.
Od kilku dni piszę te liczebniki i zawsze za którym razem braknie mi jednej literki albo trafi się "czeski błąd". To przecież nie dyskwalifikuje mojej znajomości z języka angielskiego. Pisząc po polsku można mieć taki sam problem.
Nie rozumiem tego podejścia w tym ćwiczeniu.

0

Przeszedłem, ale nadal uważam, że próg powinien być zmieniony.

0
Sponsor (Gość)
7 dni temu, 10:59

Nazwa użytkownika
Udziel odpowiedzi
Przepisz czerwone znaki
(3 początkowe)
Obrazek z kodem
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Present Simple vs Present Continuous
jacek.szulc, przedwczoraj o 18:06
Hello
Jolaula, 3 dni temu, 19:01
Hi
Gelinka, 4 dni temu, 13:46
Hi
hustlerambitiontbf, 6 dni temu, 17:49