Komputer w moim życiu
Tłumaczenia / Translations

0

Proszę o przetłumaczenie tego tekstu na angielski pilnie potrzebuje na sobote na studia a ja niestety jestem zielony. Z góry dzięki za pomoc.

Komputer w moim zyciu odgrywa bardzo ważną rolę zarówno w pracy jak i w domu. Wykonywane czynności w pracy pozwalają na realizacje celów.
W domowych czynnościach komputer jest dla mnie pożyteczny i pomaga mi w wielu rzeczach takich jak : pisanie tekstów, obliczeniach, słuchanie muzyki, oglądanie filmów, komunikowanie się ze znajomymi, dostępu do internetu i ściąganie pomocnych programów i plików.
Od dziecka interesowała mnie także budowa komputerów i ich zastosowanie w codziennym życiu.
W ciagu 7 lat nauczyłem się obsługi podstawowych programów oraz składania komputerów. Teraz sam składam komputery dla znajomych i przyjaciół.
W komputerach fascynuje mnie duży wybór części oraz różnorodność ich możliwości i wykorzystania do ich budowy.
Komputer dla mnie to także maszyna cyfrowa potrafiąca liczyć z odpowiednią częstotliwością dane które chce przetwożyż dla użytkownika.
Wiele zadowolenia daje mi obcowanie z komputerem i cieszy mnie fakt jego wynalezienia. W przyszłości myśle wykożystać swoją znajomość w obsłudze komputerów w celu znalezienia lepszej pracy.
Możliwości jakie dają komputery nie kończą się na tych które wyliczyłem.
Myślę że zmieni to moje życie na lepsze.

0

Troche ciężki tekst, wątpie zeby ktoś sie podjął :)

0
Sponsor (Gość)
Pią Gru 7, 2007, 02:48

0

Czy moze mi ktos to sprawdzic i poprawic?

I think that the computer is the most important invention. I can't imagine life withaout my computer. I need that every day, becouse my live is easier. I am always using this device, when i have to do my homework or when i need relax. I have access with the all world. I am often talking with my friends and meeting new people( using gg or skype) and places. For relax- i can listening the music and playing in computer games. When i don't know somethink , i am checking in the computer, becouse i can found ther the answers for my questions, problems. My computer have lot of possibilities-aomputnig, restores the movies..... and helping me every day in my life.

0

I think that the computer is the most important invention. I can't imagine life without my computer. I need it every day, because my live is easier then. I am always using this device, when i have to do my homework or when i need to relax. I have access to the all world. I am often talking with my friends and meeting new people( using gg or skype) and places. For relax- I can listening to music and play computer games. When I don't know something , I check it in the computer, because I can found there a right answer to my questions or problems. My computer has a lot of possibilities like computnig, restoring (może storing ?) movies..... and helping me every day in my life.

[Dodano: Pon Cze 02, 2008 11:11 ]
I always use
I often talk...meet people
I can listen...

Gorąco było wczoraj

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Cześć, jestem Adam.
adam_kr, godzinę temu
Hej, jestem Pyska
Miłosz Pysia, 20 lipca 2025, 20:13
Cześć
Gabela.aa, 16 czerwca 2025, 22:45
Witam
Koziołek, 11 czerwca 2025, 23:54