Praca pisemna po angielsku,wypracowanie.
Nie chce mi się

0

Najzabawniejszy lub najdziwniejszy dzień w pracy.

To może być wymyślone obojętne co to będzie za dzień.
Proszę..

0

ja rozumiem ,ze ktos moze miec jakas jedna prace do napisania.. ale Viola na weekendy ma zadane napisac kilka wypracowan... dziwne:P

0
Sponsor (Gość)
Nie Mar 17, 2013, 14:32

0

Nie mam kilku prac tylko dwie to jest właśnie ta druga.

0

Czekamy zatem na Twój wkład. Wklej tutaj - potem ktoś to poprawi.

0

a nie mozesz po prostu napisać , że nigdy nie byłaś w pracy wiec nie mozesz opisać najzabwniejszego dnia... :P

0

najlepsze będzie takie rozwiązanie:) heh

0

To ma być zmyślone nie trzeba być w pracy,żeby to opisać.

0

ja nie lubie takich rzeczy pisac:( chyba malo kreatywna jestem

0

Ok może znajdzie sie osoba,która mi pomoże.

0

najzabawniejszy dz. możesz zacząć tak:

I always go to the gym after work. Actually it's my daily routine and I never miss it.

Unfortunately, I forgot my membership card two days ago, so the porter didn't let me in.

I'd never forgive myself if I missed the gym, so I borrowed a card from my friend Pam. I am not a woman, but the porter never checks the exact identity, so I walked into raising no suspicion.

I put on a wig to look more credible. I also tried to impersonate Pam's voice.

WHile I was stretching my back with a series of exercises the porter approached and chatted up. He thought I was Pam. Then I began to do a series of forward bends to look busy. I felt that the porter put his hand on my...

itd.

0

Może mi to ktoś przetłumaczyć,żebym wiedziała o czym to jest i jak skończyć?

0

zaraz ci przetlumacze;)

[Dodano: Pon Mar 18, 2013 16:12 ]

Zawsze po pracy chodzę na silownie. Wlasciwie jest to moja codzienna rutyna i nigdy nie zapominam o tym.
Niestety, 2 tyg temu zapomnialem wziac ze soba mojej karty czlonkowskiej i portier nie wpuscil mnie do srodka.
Nigdy nie moge wybaczyc sobie jesli opuszcze dzien na silowni, wiec pozyczylem karte od mojej przyjaciolki Pam.
Nie jestem kobieta, ale portier nigdy nie sprawdza tozsamosci, wiec wszedlem nie wzbudzajac zadnych podejrzen.
Nalozylem peruke zeby wygladac wiarygodnie i probowalem takze nasladowac glos Pam.
Kiedy rozciagalem moje plecy wykonujac serie cwiczen, portier zblizyl sie do mnie i zaczal ze mna rozmawiac.
Myslal ,ze jestem Pam.
Pozniej zaczalem wykonywac serie sklonow zeby wygladac na zmeczonego. Poczylem jak portier kladzie swoja reke na mojej.... / moich....

Ahahaha :))

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Cześć, jestem Adam.
Francuz30, wczoraj o 21:12
Hej, jestem Pyska
Miłosz Pysia, 20 lipca 2025, 20:13
Cześć
Gabela.aa, 16 czerwca 2025, 22:45
Witam
Koziołek, 11 czerwca 2025, 23:54