Moje wakacje - wypracowanie
Prace domowe, problemy lingwistyczne

0

W lipcu pojechałem do Katowic. Zwiedzałem kopalnie srebra w Nowym Targu. Z kuzynem chodziliśmy po Beskidzie Śląskim i Żywieckim. Co dziennie rano chodziliśmy grac w piłkę nożną. Gdy padało to graliśmy na komputerze. W sierpniu pojechałem z moim baratem do babci na 2 tygodnie. Pomagaliśmy babci w domowych czynnościach. W sierpniu ukończyłem 18 urodziny i zrobiłem małą imprezę. Ostatnie 2 tygodnie spędziłem z przyjaciółmi. Chodziliśmy razem na basen a wieczorami graliśmy na PS2.

Z góry dziękuje za przetłumaczenie tej pracy. Dodam jeszcze że mam to na poniedziałek. Pozdrawiam.

Uwagi moderatora

BoSko: zmiana tematu z Błagam o przetłumaczenie na Moje wakacje - wypracowanie

0

In July I went to Katowice. I visited silvermine in Nowy Targ. Me and my cousic were sightseeing Beskid Śląski and Żywiecki. We played football everyday. If there was raining we played computer games. In August I went to my grandma with my brother for 2 weeks. We were helping our grangma in every day activities. In August I had my 18th birthday so I thew a little party. Last 2 weeks of my holiday I spent with my friends. We were smimming in the swimming-pool and playing PS2 games.

0
Sponsor (Gość)
Sob Wrz 15, 2007, 09:57

0

bardzo dziękuje.

0

bardzo dziękuje.

0

a jeszcze w kwestii sprostowania nie Nowy Targ tylko Tarnowskie Góry :)

0

moje wakacje były bardzo interesujace. w lipcu pojechalem z bratem i dziewczyna do kołobrzegu na 11 dni. było bardzo fajnie razo chodzilismy na plaze a wieczorem na spacery i do barow. w drugiej czesc wakacji wyjechalem jeszcze raz z kolegami do Gdańska. ten wyjazd byl na prawde wspanialy caly czas tylko lezelismy. te wakacje byly na prawde super. :D

0

był bym bardzo wdzieczny gdyby ktos chcial mi to przetlumaczyc..... bardzo prosze bo u mnie z angielskim nie bardzo a na jutro potrzebne z GORY BRADZO DZIEKUJE :) :D

0

MOJE WAKACJE BYŁY BARDZO FAJNE.W LIPCU POJECHAŁAM NAD MORZE DO SOPOTU,CHODZIŁAM PO PLAŻY,PŁYWAŁAM W MORZU.POGODA BYŁA ŁADNA.SZKODA MI BYŁO PO 2TYGODNIACH ODJEŻDZAĆ.DRUGIE 2TYGDNIE BYLAM W DOMU.CHODZILAM NA BASEN,SPOTYKAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁMI I JEŻDZIŁAM NA ROWERZE.W SIERPNIU POJECHAŁAM DO CIOCI NA MAZURY NA 3TYGODNIE BYŁO CUDOWNIE.SZKODA BYŁO WRACAĆ DO DOMU.ŚWIETNIE SIE BAWIŁAM MAM NADZIEJE ZE PRZYSZŁE WAKACJE BEDA UDANE.

0

Dzięęki bardzo . =)

0

Mój weekend spędzam aktywnie. W każdą sobotę rano chodzę na rolki lub rower do parku popołudniu spotykam sie z przyjaciółmi a wieczorem chodzę na basen. Kiedy mam chwilkę wolną oglądam telewizje lub gram na komputerze. Koło godziny 19 staram się odrobić niektóre zadania. W niedziele na godz. 11 chodzę do kościoła wraz z moją przyjaciółką Kasią. Po powrocie zostaje w domu i czytam książkę lub robię figurki z modeliny. Uwielbiam to! Około godziny 15 całą rodziną zasiadamy do stołu i jemy obiad. Po posiłku wychodzę na krótki spacer po osiedlowym ogrodzie z moim kotem.Wieczorem odrabiam resztę zadań oraz oglądam filmy w telewizji.
Tak wygląda mój weekend.

0

bardzo proszę o przetłumaczenie tego na angielski :) dziekuje serdecznie

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Hej, jestem Pyska
Miłosz Pysia, 20 lipca 2025, 20:13
Cześć
Gabela.aa, 16 czerwca 2025, 22:45
Witam
Koziołek, 11 czerwca 2025, 23:54
Serio? Type of music? a dlaczego nie KIND?
atakromana, 2 czerwca 2025, 21:47