Czy tak byście to przetłumaczyli?
Nazywam się .... Nie rozmawiam po angielsku. Jestem tutaj pierwszy raz. Przyjechałam odwiedzić córkę, ponieważ jest chora. Planuję zostać 2 miesiące. Córka mieszka w Connecticut. Z lotniska odbiera mnie zięć.
Posiadam pismo ze szpitala potwierdzające chorobę córki.
My name is .... I don’t speak English. I arrive here first time to visit my daughter, because she is ill. I’m planning to stay here for next two months, until she will get better. My daughter lives in Connecticut. My son-in-law will take me from the airport. I have a copy of document from hospital which confirm my daughter’s condition.
"GOŚĆ13042010" napisał:
Nazywam się .... Nie rozmawiam po angielsku. Jestem tutaj pierwszy raz. Przyjechałam odwiedzić córkę, ponieważ jest chora. Planuję zostać 2 miesiące. Córka mieszka w Connecticut. Z lotniska odbiera mnie zięć.
Posiadam pismo ze szpitala potwierdzające chorobę córki.
Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl