Prezentacja na angielski.
Nie chce mi się

0

Prosił bym o przetłumaczenie tematu mojej prezentacji na angielski i jeżeli ktoś miał podobny temat lub wie co napisać to proszę o pomoc :] Ma byc to krotka prezentacja max 3 min
Temat to : Bring a photo of the gadget that you would like to get. Talk about why you want target in and what it can do.

0

"Patel" napisał:
Bring a photo of the gadget that you would like to get. Talk about why you want target in and what it can do.

Przynieś zdjęcie gadżetu, który chciałbyś dostać. Powiedz dlaczego chcesz to mieć i co to potrafi.

0
Sponsor (Gość)
Śro Paź 14, 2009, 14:33

0

Napisałem taki coś ; My theme is to present the selected gadget that I wanted to get and what it can do. Subject who wanted me to get a mobile phone, as this is an extremely useful in everyday life. Using a mobile phone you can call while away from home, write messages, the phone also Internet , has useful accessories such as camera, video camera, radio, mp3 player, GPS, and the game. This is the end thanks.
Czy mogl by mi ktos to sprawdzic i powiedziec co jest zle ;d

0

Ja prawie nic nie zrozumiałem. Napisz po polsku co to znaczy to Ci pomogę.

0

Tak to jest po polsku.
Moim tematem jest przedstawienie wybranego gadżetu który chciał bym dostać i co on potrafi.
Przedmiotem który chciał bym dostać jest telefon komórkowy, ponieważ jest to przedmiot bardzo przydatny w życiu codziennym. Za pomocą telefonu komórkowego można dzwonić będąc poza domem, pisać wiadomości, telefon ma również dostęp do internetu, posiada przydatne akcesoria takie jak aparat, kamera,radia,odtwarzacz mp3, GPS i również gry . To już koniec dziękuje.
Jestem noga z języków obcych

0

No to teraz nie dziwię się, że to bełkot i nic nie rozumiem. To nie jest Twoja próba napisania tylko tekst z translatora google...

Przenoszę wątek do działu "Nie chce mi się"

Napisz sam i nie kombinuj. Regulamin forum zabrania wklejania tekstów z translatora.

0

My theme is present the select gadget would like Im to get, and want it can do.Gadget which i want to get is mobile phone, because it is object very usefulness in everyday life. by means of Mobile phone can ring when you away from home, write sms, phone have access to internet, [postada] also useful accessorier [takie jak] camera,video camera, radio,mp3 player,gps and games. This is end. Thanks.
A teraz?

0

"Gość" napisał:
A teraz?

Oto co znaczy ten tekst:

[code:1]Mój temat ma wybrać gadżet Im chcieliby dostać, a chcesz może do.Gadget które Chcę to telefon komórkowy, ponieważ jest to obiekt bardzo przydatność w życiu codziennym. za pomocą telefonu komórkowego można pierścień, gdy z dala od domu, pisać sms, telefon posiada dostęp do Internetu, [postada] również przydatne accessorier [takie jak] aparat fotograficzny, kamerę wideo, radio, odtwarzacz MP3, GPS i gry. To jest koniec. Dzięki.[/code:1]

Na moje oko użyłeś innego translatora.

Wiesz, no na upartego można się domyśleć o co chodzi. Jest tam mowa o telefonie i jego możliwościach, ale o poprawności gramatycznej nie ma nawet sensu rozpoczynać dyskusji.

Ile lat uczysz się angielskiego i na jakim poziomie jesteś?

0

To bylo ze słownikiem ;d Ucze sie od 1 gim. Obecnie jestem w 2 technikum. Tylko ze w gim wiecej nic nie robilismy niz robilismy i wiecej nauczyciela nie bylo :D

0

Sry za double post ale nie mogę edytować. Napisałem popoprawiałem i takie są rezultaty ;D
Moim tematem jest przedstawienie wybranego gadżetu który chciał bym dostać i co on potrafi.Przedmiotem który chciał bym dostać jest telefon komórkowy, ponieważ jest to przedmiot bardzo przydatny w życiu codziennym. Jedna z zalet jest mobilnosc. Możesz rozmawiać przez telefon w każdym miejscu na ziemi.Teraz telefon zastępują inne uradzenia. Możemy słuchać muzyki,robić zdjęcia, nagrywać filmy, używać internetu i kalkulatora, grac w gry i mamy budzik.Ale telefony maja również wady. Jedna z wad jest szkodliwe działanie fal magnetycznych.To już koniec. Dziękuje

My theme to is exposition the selected gadget that like i want to get, and what it can do.
Gadget which i want to get is mobile phone, because it is object very usefulness in everyday life.One of the advantage is mobility. You can talk by on the phone in any place in the world.Now the mobile phone replaced other things. We can listen to music, take photos, record films, use the internet and calculator, play games and we have alarm clock.But mobile phones have disadventage too.One of disadvantages is the damage to the health action of magnetic waves. This is end. Thanks

0

Już mozna usunac sam sobie poradzilem:P Dostalem 8/10 i mam z głowy

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Cześć
kasia4073, 4 godziny temu
Serio? Type of music? a dlaczego nie KIND?
atakromana, 4 dni temu, 21:47
Hello
Karo_Karo, 22 maja 2025, 16:40