Proszę, o pomoc. Muszę, napisać opis mojego miejsca zamieszkania,
ale miewiem jak ma się za to zabrać. Tekst powinien składać się z 15 zdań. Mają być to zdania typu: " Mieszkam w Osinie jest to mała miejscowoć leżąca w województwie Kujawsko-Pomorskim. W mojej wsi jest 550 mieszkańców, ogólnie wszyscy są mili dla siebie. Tam też znajduję się kościół, 2 sklepy i szkoła podstawowa do której uczęszczam. Mój dom znajduję sie raczej w centrum mojej miejscowóści. Żyje mi się tam dobrze ponieważ mam wielu klegów, przyjaznych sąsiadów. Nie za mieniłbym mojej na inną" Liczę na szybką pomoc...z góry dziękuję
"gośc" napisał:
Mieszkam w Osinie jest to mała miejscowoć leżąca w województwie Kujawsko-Pomorskim. W mojej wsi jest 550 mieszkańców, ogólnie wszyscy są mili dla siebie. Tam też znajduję się kościół, 2 sklepy i szkoła podstawowa do której uczęszczam. Mój dom znajduję sie raczej w centrum mojej miejscowóści. Żyje mi się tam dobrze ponieważ mam wielu klegów, przyjaznych sąsiadów. Nie za mieniłbym mojej na inną
Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl