Sprzedam testy new opportunities pre-intermeidate
Giełda

0

antycwaniaczek mam do Ciebie pytanko. a jak to na tej stronie znależć? bo mam problem. Potrzebuje do matura solutions Intermediate. Pomóż:)

0

ja też bym prosiła o pomoc w znalezieniu testów, ale do innej książki niż koleżanka powyżej

0
Sponsor (Gość)
Sob Gru 29, 2007, 18:53

0

jak odpowiedzieć na pytania z Matury success ??
How have mobile phones changed since 1984 ?
which of the predictions the writer makes in his article have/have not come true?
which ones do you think will/won't come true ?
How do you think communications will change in the future?

0

Ogłoszenia "p**c**5@gmail.com " - nieaktualne !!!

0

Potrzebuję odpowiedzi do tych testów...

New English File. Pre-Intermediate. Teacher's Book 2005

0

gg. 1674565

New English File. Pre-Intermediate. Teacher's Book 2005

0

MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!!

PISAĆ NA ADRES

a**e**o**l*@o2.pl

NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!!

PISAĆ NA ADRES

a**e**o**l*@o2.pl

NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!!

0

Mam pytanie - czy posiada ktoś może testy do New Matura Matrix Upper-Intermediate Plus [tudzież odpowiedzi do nich]?
Jeśli tak to proszę o kontakt na m**i**@o2.pl
Byłabym wdzięczna:)

0

Sprzedam New Opportunities upper intermediate teacher's book. Książka w idealnym stanie.
Moje gg. 6902891

0

rapidshare.com/files/121496078/hier_und_da_1_TESTY_xD.rar

rapidshare.com/files/121499239/hier_und_da_2_TESTY_2_xD.rar

Pozdrawiam Sam używam :D

0

Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem...albo w ogóle czytajcie.
Wyżej jest post, w którym jest podana strona, z której można ściągnąć za darmo książki, ćwiczenia, testy, klucze i audio. Za darmo...myslenie nie boli:P
A do cwaniaczków, sprzedających nie swoją własność: to nie problem namierzyć IP i dojść do was. A czerpanie korzyści ze sprzedaży cudzej wartości intelektualnej to jest łamanie Prawa Autorskiego, kara grzywny lub pozbawienia wolności do lat 3.

0

Jeśli one są za darmo. To jak sie je pobiera , wiem że dla was to głupota ale ja jestem ciemny w tych bajerach!!! Może ktoś pomoże??

0

Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem...albo w ogóle czytajcie.
Wyżej jest post, w którym jest podana strona, z której można ściągnąć za darmo książki, ćwiczenia, testy, klucze i audio. Za darmo...myslenie nie boli:P
A do cwaniaczków, sprzedających nie swoją własność: to nie problem namierzyć IP i dojść do was. A czerpanie korzyści ze sprzedaży cudzej wartości intelektualnej to jest łamanie Prawa Autorskiego, kara grzywny lub pozbawienia wolności do lat 3.

Tylko szkoda że tych darmowych nie można pobrać ;)

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Cześć
lpa1, wczoraj o 19:11
Witam
Koziołek, przedwczoraj o 23:54
Serio? Type of music? a dlaczego nie KIND?
atakromana, 2 czerwca 2025, 21:47