Cześć Wszystkim czy mógłby mi ktośc oddać przysługe
Tłumaczenia / Translations

0

mam prośbe mógłby ktoś sprawdzić czy ja to dobrze orzetłumaczyłam... Dzieki z góry:

I... Girl live personal principles...Girl wich ambitions... Girl which wants love for after... Angel which try take care of luck of other people... Devil which always is hungry vengeance... Temptress often defiant .... Sometimes as child which weeps often... Needy love, acceptance and affection... Lion being able fight and win... Sun, which be albe evan biggest ice melt... "Gray soul" still searching place on this world... Girl hating lie and illusions... Fallen in love at night and gloom... Wait for some sign...
Living for these small transitory moments ... Fighting for love, truth and justice... Always missen for second, always it last... I still learn most important art of life... Keep smiling always and everywhere... Without desperation endure pains... Not regret it that what elapse.... and not fear this that will be... It belongs detect beautiful and lucky it to that has... Then only look is understood... I have smail and tears... Beautiful in soul, sky in hart... Goods and evil... Places in the world which nobody it will get back me.... Luck to which is wanted to believe... Certainty hot as blood... Hasten that fear down... Past and future days, in which for one I am ordinary.... But for other sole in kind ...

Ja... Dziewczyna żyjąca własnymi zasadami... Dziewczyna z ambicjami... Dziewczynka, która chce kochać po swojemu... Anioł, który stara się dbać o szczęście innych ludzi... Diabeł który zawsze jest żądny zemsty... Kusicielka często prowokująca... Czasami jak dziecko, które często płacze... Potrzebująca zrozumienia, miłości, akceptacji, czułości... Lwica potrafiąca walczyć i wygrywać... Słońce, które nawet największy lód potrafi stopić... Szara duszyczka wciąż szukająca swego miejsca na tym świecie... Dziewczyna nienawidząca kłamstwa i złudzeń... Zakochana w nocy i mroku... Czekająca na pewien znak... Żyjąca dla tych małych ulotnych chwil... Walcząca o miłość, prawdę i sprawiedliwość... Zawsze tęskni za sekundą, zawsze tą ostatnią... Wciąż uczę się najważniejszej sztuki życia... Uśmiechać się zawsze i wszędzie... Bez rozpaczy znosić bóle... Nie żałować tego co przeminęło... I nie bać się tego co będzie... Należy doszukiwać się piękna i szczęścia w tym co się ma... Dopiero wtedy rozumie się szczęście... Mam uśmiech i łzy... Piękno w duszy, niebo w sercu... Dobro i zło... Miejsce na świecie którego nie odbierz mi nikt... Szczęście w które się chce wierzyć... Pewność gorącą jak krew... Pośpiech co się boi świtu... Przeszłe i przyszłe dni , w których dla jednych jestem zwykła... A dla innych jedyna w swoim rodzaju

0

Ty tłumaczyłaś z polskiego na angielski?

0
Sponsor (Gość)
Śro Kwie 8, 2009, 22:42

0

tak

0

I... a girl living with her personal principles...a girl with ambition... a girl who wants to love in her own way... An angel that tries to taking care of other people's luck ... a devil that is always is hungry for vengeance... a temptress often provoking .... Sometimes as a child who often weeps ... Needy love, acceptance and affection...a lion being able to fight and to win... a sun, that is albe to melt even the biggest ice... "Gray soul" still searching her place on this world... a girl hating lie and illusions... Fallen in love at night and gloom... Waiting for some sign...
Living for these small transitory moments ... Fighting for love, truth and justice... Always missing the second, always the last one... I'm still learning most important the art of life... To keep smiling always and everywhere... Without desperation endure pains... Not to regret what had elapsed.... and not to be afraid of what will be... We should detect beauty and luck in what we have... only then do we understand the happiness.. I have smile and tears... Beauty in my soul, sky in my hart... Good and evil... A place in the world that noone can take away from me .... happiness that I want to believe in... Certainty as hot as blood... Haste that is afraid of down... Past and future days, in which for one I am ordinary.... But for others sole in kind ...

[Dodano: Sro Kwi 08, 2009 22:17 ]
An angel that tries to take care of other people's happiness
Needy of lovem, ale nie jestem pewna...
I'm still learning the most important art of life...
:)

0

Dzieki bardzo jestes super...:)

0

nie jestem super, tylko cierpię na bezsenność...

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Hej, jestem Pyska
Miłosz Pysia, 2 dni temu, 20:13
Cześć
Gabela.aa, 16 czerwca 2025, 22:45
Witam
Koziołek, 11 czerwca 2025, 23:54
Serio? Type of music? a dlaczego nie KIND?
atakromana, 2 czerwca 2025, 21:47