Wady i zalety
Prace domowe, problemy lingwistyczne

0

Przepraszam ma ktoś gdzieś jakieś wypracowanko na temat wad i zalet uzywania telefonów komórkowych? Czy jestes za czy przeciw uzywania tel kom w miejscach publicznych np.restauracji (z uwzglednieniem szkoly)

Z góry dziękuje za wszelką pomoc!

0

Pozwolę sobie poinformować, że Angelka już napisała to wypracowanie, więc nie ma sensu aby ktokolwiek zastanawiał się nad nim :-)

0
Sponsor (Gość)
Śro Mar 14, 2007, 23:29

0

może ma ktoś wypracowanie na temat zalet i wad płynących z używania telefonów komórkowych???

0

A co za problem sprobowac samemu napisac.

0

Cześć wszystkim:)
mam prośbe mógłby mi ktoś napisać wady i zalety telefonów komórkowych??:)plisssss napiszcie mi;)))

0

[ironia]

zalety som rze morzna po karetke zadryndać, i rze w gurah po pomoc. a wady rze drogie i abonęt płacisz, nie?

[/ironia]

a, jeszcze zapomniałem: joł ziom madafaka hawudepe joł

0

hehe

@paula
jest taka opcja jak szukaj albo dział nie chce mi się
http://www.e-ang.pl/forum/t,2961,rozprawka-na-temat-telefonu-komorkowego.html

0

I jeszce rze se morzna załadować pakiet 600 sms-ów za 6 zyli ;D

0

Piracie, już wcześniej miałam Ci się zwierzyć... uwielbiam Twoją ironię... bez kitu

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
hello
Wojteksolo, 3 dni temu, 21:27
Hello
sylwia.p, 14 maja 2025, 11:44
Witam
justynawegrecka, 13 maja 2025, 20:28
Hello everyone
ania202525, 12 maja 2025, 13:53