... chciałbym czytać książki po angielsku, chciałbym rozmawiać bez barier w tym języku. Choć mam bardzo dużo materiałów i narzędzi ciężko mi przyswoić język. Lenistwo, pozorny brak czasu, brak dyscypliny i introwertyczna osobowość to powoduje, że całe czas oscyluje w słabym poziomie A2 i nie mogę go przeskoczyć.
Naucz mnie angielskiego. Deklaruję długą naukę z nauczycielem z dużym stażem. Preferuję stare podręczniki do nauki L. Szkutnika, L. G. Alexander (mam je wszystkie), ale może też być nowoczesny podręcznik. Szukam nauczyciela, nauczycielki, który/a nie jest rozchwytywany/a i nie ma za dużo lekcji angielskiego w grafiku. Chciałbym by miał/a dla mnie czas i to, coś, co spowoduje, że angielski stanie się moim nowym hobby.
Preferuję naukę face to face, ale może przekonam się też do online.
Mieszkam w Warszawie (na Woli i Włochach), ale nie zawężam że względu na lekcje online.
Ciężko zaproponować mi cenę, ale dogadamy się, ponieważ deklaruję długi okres czasu nauki.
Jeśli chcesz z kimś rozmawiać (pisać lub nagrywać głosówki) polecam aplikacje Tandem. Może to nie jest stricte pod naukę, ale pozwoli Ci się otworzyć na porozumiewanie się w języku angielskim właśnie poprzez rozmowę z nieznajomymi :). Wiem, że prosiłeś o nauczyciela, ale to tak na zachętę.
Tam są naprawdę mili ludzie, którzy chętnie Ci pomogą z nowym językiem.
Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl