Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Mam problem dotyczacy mojego zadania domowego

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» Angelika16ala (Born-3)
Pon Gru 01, 2008 20:06
Mam problem dotyczacy mojego zadania domowego

Embarassed mam do was wielka prośbę... chciałabym uzyskać pomocy... to nie jest tak jak większości ze pisze to tylko żeby mnie ktoś wyręczył po prostu mam problem z angielskim... tak wiec jeżeli by miał ktoś czas i chęć mi pomoc (grzecznie proszę Crying or Very sad )( a tak poza tym to nawet nie wiem czy napisałam nowy temat czy po prostu komentarz) no ok mama do przetłumaczenia pewnie tekst o moim wymarzonym mieście. to on:

moje wymarzone miasto
w tym mieście jest dużo zieleni. rożni się on znacznie od innych. brak w nim korków dużych sklepów. zawsze świeci słonce. ludzie są dla siebie mili. mam tam dużo przyjaciół. miasto ma centrum rozrywki. są tam kina, i teatr. duża biblioteka, i wesołe miasteczko. jednak mimo tego miasto jest bardzo zielone. znajduje się tak dużo roślin, kwiatów. jest tez mały las, dużo rzek i strumieni na obrzeżach miasta co sprawia ze jest to malownicza okolica. ludzie maja zadbane małe domki z dużymi ogrodami. jest tam tez park dla mieszkańców lubiących cisze i spokój.

to tyle Smile bardzo bym prosiła o szybkie przetłumaczenie. z góry bardzo dziękuje Embarassed

[ Dodano: Pon Gru 01, 2008 20:08 ]
:cry:

Dyskusja była nieaktywna przez 1271 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 0| Wyświetleń: 368)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.