|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» emule
(Gość)
Sro Lis 26, 2008 17:11
opowiadanie
zadali nam napisać opowiadanie z past i present simple i present continous
mógłby mi to ktoś przetłumaczyć plissostatnio
tak jak zwykle wybrałem po szkole wybrałem się z psem na spacer nd wodospad, gdy doszliśmy na miejsce pies zarwał mi się ze smyczy i pobiegł w kierunku lasu , już bałem sie że go zgubiłem kiedy nagle usłyszałem szczekanie . pobiegłem szybko w kierunku z ktorego dochodzil dzwiek po chwili zauwałyłem mojego psa kopiącego jakiś dół próbowałem go odciągnąć ale za nic nie chciał przestać kopać. po chwili pies dokopał się do jakiegoś wieka i zaczą warczeć a ja wyjąłem z dołu skrzynke i ją otworzyłem gdy to zrobiłem ni mogłem uwierzyć własnym oczą w skrzyni były bardzo stare monety .od razu zabrałem skrzynię i pobiegłem do domu gdzy już byłem w domu otworzyłem skrzynie a monety pokazałem bratu. po chwili poszliśmy do komputera żeby sprawdzić ich wartość. bylo tam napisane że skrynia z monetami zotała skradziona z pobliskiego muzeum w XVII wieku i że monety są bezcenne . od razu zadzwoniliśmy gdzie trzeba a na nastepny dzień przyjechał jakiś koleś żeby sprawdzic i autentyczność za odnalezienie skrzynki otrzymałem walizkę pieniędzy
» emule
(Gość)
Sro Lis 26, 2008 17:13
bede bardzo wdzięczny jeżeli toś mi to przełuaczy przed 18
» bi
(Gość)
Pią Kwi 24, 2009 19:31
potrzebna mi pomoc. musze napisac 10 pytań na j.ang
10 pytan, ktore zadalabym chlopakowi na pierwszej randce
nie mam pomyslu, prosze o jakies pomysly i przy okazji jakby co o tlumaczenie zdan =)
|