|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Słodka_Blondynka
(Gość)
Czw Lis 12, 2009 16:38
Potrzebuje na wczoraj testy z odpowiedziami z książki new opportunities intermediate ............ Prosze o pomoc postaram się jakoś zrewanżować...;**
Skany testów z odpowiedziami prosze wysyłąć na mail laura9191@wp.pl
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» rumorrub@o2.pl
(Gość)
Czw Lis 19, 2009 18:36
Bardzo pilnie potrzebuje testy z new opportunities intermediate,prosze.
E-mail:rumorrub@o2.pl
» rosparka@wp.pl
(Gość)
Sob Lis 28, 2009 22:51
Jestem zainteresowana testami z teacher book
Jestem zainteresowana testami do podręcznika "the THIRD edition New Headway Intermediate Student's Book (OXFORD)". Nie wiem na jakiej zasadzie mialaby polegac wymiana czy sprzedaz, ale jestem gotowa sie dostosować. Prosze o pilny kontakt rosparka@wp.pl, Interesuja mnie UNIT'y od 5 wzwyż.
» ignas.yo@gmail.com
(Gość)
Nie Gru 06, 2009 23:35
Testy
Posiadam testy z new opportunities intermediate oraz headway intermediate
moj email ignas.yo@gmail.com
chetnie wymienie sie za inne testy
» girl818
(Gość)
Wto Lut 23, 2010 18:55
Hej...
Poszukuję testów do 5 i 6 unitu. New Opportunities Pre- Intermediate.
Bardzo pilne. z góry dziękuję ;-*
girl818@poczta.onet.pl
» maja2177
(Born-1)
Wto Wrz 28, 2010 13:19
Re:testy z Teacher's Book New opportunities Intermediate
pilnie potrzebuję testy najlepiej z odpowiedziami z ksiązki new opportunities intermediate. zastawiam adres email - maja2177@wp.pl
z góry dziękuję.
» AdiNysa92
(Born-1)
Nie Kwi 03, 2011 15:15
Witam, potrzebuje testów z rozdziałów 5,6,7 z teacher's book new opportunities intermediate, jeśli ktoś posiada, proszę o kontakt, gg - 1085504. Dzieki <5>
|