|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» w39206
(Newbie-12)
Sob Paź 18, 2008 9:29
Matura - czas najwyższy zabrać się za naukę.
Matura - zbliża się do nas bardzo szybko,
Czy przygotowywujecie się jakoś specjalnie do tego egzaminu? Z czego korzystanie?
» trinity88
(Born-4)
Nie Paź 26, 2008 22:47
Niestety moze za szybko sie zbliza....
Ja osobiscie analizuje ``Nowa matura z języka angielskiego od 2005 roku. Zestawy egzaminacyjne`` oraz ogolnie ile sie da to wszelkie artykuly w jezyku angielskim aby poszerzyc slownictwo oraz jego zastosowanie, jednak mamy rowniez inne przedmioty ktore niestety rowniez potrzebuja uwagi......
pozdrawiam
_________________ I'm too pretty.... to think ;)
» marta@infocity.pl
(Born-1)
Wto Paź 28, 2008 21:07
Ja chciałam sie zapisać na kurs maturalny lub coś w tym stylu, lecz w skzoel korzystamy teraz ze świetnego repetytorium: 'Matura Plus- Students book' H.Q. Mitchell, wyd mmpublications. Naprawdę polecam- wszystkie słówka, cała gramatyka, świetne ćwiczenia- matury już się nie boję:)
» piotrrek19
(Gość)
Pon Lis 10, 2008 17:25
skad wziasc odp do testów
skad wziasc odp do testow nauczycieli nie mogę znaleść
» Seadog
( Specjalista -445) 
Wto Lis 11, 2008 16:04
piotrrek19 - to bqardzo proste. Zostań nauczycielem, zatrudnij się w szkole, wyślij faks do wydawnictwa i oni ci przyślą. Czasem zadzwonią do dyrekcji upewnić się, że rzeczywiście pracujesz w szkole, ale rzadko.
Druga opcja wymaga więcej czasu i pieniędzy. Otóż możesz jeszcze założyć własną szkołę językową. Wtedy wydawnictwa z radością dołączają egzemplarz "Teacher's book" do każdych 10-15 zamówionych egzemplarzy podręcznika.
Możesz też zatrudnić się w wydawnictwie, albo księgarni językowej...
_________________ KONTEKST, kuchta, KONTEKST!!!
» werka.90
(Fresh Member-45)
Pią Lut 13, 2009 10:47
ja cały czas prwie ćwicze na zestawach do ustnej częśći .ale marnie mi to idzie.:(
» gyal
(Fresh Member-40)
Pią Lut 13, 2009 17:10
Do matury rozszerzonej dobre materiały znajdują się w ang. rozsz Omega matura 2008, tak po około 30 ćwiczeń do każdej części egz.
|