|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» bambusik
(Born-9)
Sro Maj 21, 2008 9:10
Tłumaczenie CV
Witam serdecznie!! Nie wiem czy właściwie umieszczam tutaj posta.ale nie bardzo mam sie do kogo z tym zwrócić, mając na uwadze, że na tym forum mamy do czynienia z ''fachowcami'' od języka angielskiego, zaryzykuje spytaniem o pomoc:).... ubiegam się o pracę w Danii, ułożyłem CV, nie jest obszerne, ale mam problem w ogóle z zaczęciem tłumaczenia:(:(Nadmienię,że angielskiego uczę się od 6 miesięcy, więc z moim poziomem wiedzy jest to dla mnie ''kosmos'';/Dlatego też zwracam sie z prośba do Was, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź!:)
[ Dodano: Czw Maj 22, 2008 21:23 ]
Doświadczenie zawodowe
1998 – 2000 Praca w firmie produkującej meble tapicerowane na stanowisku stolarz-monter,zakres mych obowiązków polegał na zbijaniu stelarzy meblowych od podstaw przy użyciu narzędzi pneumatycznych, wykluczając tapicerkę.Praca też polegała na pracy w grupie
2000 – obecnie Praca w renomowanej firmie produkującej okna i drzwi drewniane wysokiej jakości, wyłącznie na eksport(Dania, Irlandia, UK).Fabryka nosi nazwe RATIONEL (W W W.RATIONEL.DK) ta jest znana na europejskim rynku, należy do wielkiego koncernu VKR.W wyżej wymienionej fabryce pracuje na stanowisku stolarz-monter, do zakresu moich obowiązków należy:
- nakładanie oraz ściąganie silikonu,
- szklenie okien i drzwi (wkładanie szyb, mocowanie),
- kompletowanie okuć drzwiowych i okiennych (zawiasy, klamki, zasuwnice),
- okuwanie okien i drzwi ryglowych (przykręcanie zawiasów, przykręcanie zasuwnic),
- montowanie zamków elektromagnetycznych, składanie okien i drzwi elektrycznie otwieranych,
- praca przy produkcji drzwi typu Platedoor (drzwi panelowe),
- szklenie okien z czynnością naklejania szprosów na szyby,
- regulacja okien, drzwi
Krótko mówiąc wszystkie czynności związane z produkcja okien i drzwi.
|