Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

W tym dziale forum poprawimy to co napisałeś, ale nikt nie napisze za Ciebie!

dla leni jest dział Nie chce mi się
ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

wypracowanie o aktorze - ew. tłumaczenie

Forum językowe | dział: Tłumaczenia / Translations

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» kamilkaaa1507 (Gość)
Sro Maj 14, 2008 15:34
wypracowanie o aktorze - ew. tłumaczenie

potrzebuje napisac prace domowa, musze opisac jakiegos aktora i mam napisane wstepne zdania ktore wystarczy przetlumaczyc... potrafi ktos?
głowny bochater filmu Rocky Balboa samotny boxer w starszym wieku lubiacy duze ryzyko.Rocky jest miłym i sympatycznym człowiekie ktry ma swoich przyjacioł i wrogow.Pomimo swojego wieku wygrał wiele walkna ringu z owiele młodszymy zawodnikami.Rocky jest samotnym człowiekiem z powodu stray zony ale ma przyjacioł na korych moze liczyc. ma córke anne ktora sie opiekuje

» Baron MonteC (Devoted Member-437) Devoted Member
Sro Maj 14, 2008 16:47

kamilkaaa1507 napisał(a):
głowny bochater filmu Rocky Balboa samotny boxer w starszym wieku lubiacy duze ryzyko

dlaczego to zdanie nie ma orzeczenia?

Rocky is a nice guy who has friends and enemies. Althought he is old he managed to knock out much more younger opponents. He is lonely because he lost his wife but he has friends on which he can count. He has daughter named Ann. He looks after her.

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

Dyskusja była nieaktywna przez 1472 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 1| Wyświetleń: 814)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.