|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» misiekwolf
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 18:30
Shavo Odadjian
Prosze po przetłumaczenie tego na dziś lub na jutro rano plissss:) proszę jeszcze o przetłumaczenie tego w jakiś prosty sposób a by było widać że pisał to uczeń 2 GIMNAZIUM>
Shavo Odadjian jest wg. mnie najlepszym basistą na świecie. Gra w zespote System of a down, podziwiam jego zdolności, tez chciał bym grać na basie tak jak on.
Do zespołu SYSTEM OF A DOWN dołączył w 1997r. wcześniej był ich menadżerem. a potem wymiatał równo na basie.
Reżyserował m.in.: klipy do "Toxicity", "Aerials", "Question" i "Hypnotize" oraz klip do "Mine" grupy Taproot i zagrał małą rolę w komedii Zoolander.
Najbardziej podobała mi się jego solówka a piosence pt. ATWA.
Jest człowiekiem zawsze uśmiechniętym, otwartym i co najważniejsze gra w moim ulubionym zespole SYSTEM OF A DOWN.
» Primo
( Specjalista -588) 
Nie Maj 11, 2008 18:40
W prosty sposób na 2 klase to będzie najlepiej tak, jeśli Ty spróbujesz najpierw przetłumaczyć, a my poprawimy później błędy.
Peace
_________________ ..Sola ratio perfecta beatum facit..
» misiekwolf
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 18:42
ziomek proszę niemam dużo czasu:( pliss
» misiekwolf
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 18:44
od tego zależy moja 4 z angola
» Baron MonteC
(Devoted Member-437) 
Nie Maj 11, 2008 18:49
misiekwolf napisał(a):od tego zależy moja 4 z angola
ooooooooo stary - to ty 4 chcesz dostać naszym kosztem?
rozumiem jakbys walczył o zdanie do następnej klasy. Ale na 4 to sam pisz, może ktoś sprawdzi jak ładnie poprosisz, ale za Ciebie to nikt nie będzie pisał.
Później starzy za tą czwórkę kupią Ci nowy rower, a ja nawet jak Ci napiszę dalej będę na starym jeździł. Bierz i pisz.
_________________ Nie pomagam na PW!
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.
» Primo
( Specjalista -588) 
Nie Maj 11, 2008 18:50
4 dla takiego lenia, w taki sposób...
Outrageaous!
Peace
» misiekwolf
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 18:51
zaproszę cię na rower:) chodzi o to że jak będę miał dobre oceny to na wakjacje do roboty będę mógł iść
» Primo
( Specjalista -588) 
Nie Maj 11, 2008 19:01
Możesz już skończyć te jęki..nie zrobisz niczego sam, nikt Ci nie pomoże, proste..
» misiekwolf
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 19:06
wielkie dzieki kiss my ass
znalazł się(kur***specjalista
BoSko: ban
|