Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

matura ustna angielski

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Forum językowe | dział: Matura

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» siedlce(gosciu) (Gość)
Wto Maj 13, 2008 17:00

zgadza sie... sa z tego roku..

» siedlce (Gość)
Wto Maj 13, 2008 17:01

...malutka;)

» justi:) (Gość)
Wto Maj 13, 2008 21:56
:)

II. -poproś swojego współlokatora żeby segregował śmieci
-dlaczego warto to robić
-nie zgódź sie na jego argumenty i dlaczego
- wyraź chęć wspólnego segregowania śmieci raz na miesiąc
dobra jak juz wiecie jak to bedzie to piszcie ja zrobilam dopiero to ale mozecie sprawdzic czy dobrze

When you trow litter,do you could to segregation? I think that is needed as. I sorry to say that but not a very good think. I'm that's not possible. We mast conserwation becouse is sufficiently pollution.We mast protecct habitat. we can together segregation litter, meybe 1 time on month??

niewiem czy dobrze ale zawsze to cos mniej wiecej jest tak: kiedy wyrzucasz smieci moglbys je segregowac?? mysle ze jest to nam potrzebne przepraszam ze to mowie ale zle myslisz . dla mnie to niemozliwe musimy chronic srodowisko poniewaz jest wystarczajaco zanieczyszczone. musimy chronic srodowisko. mozemy razem segregoeac smieci moze 1 w miesiacu:)
potem dodam inne mam nadzieje ze pomoze wam to troche

Wto Maj 13, 2008 22:35

-jakie mieszkanie cię interesuje
-pytasz o jego lokalizacje
-ile kosztuje wynajmem
Good morning I'm looking for a cheap single room. This flat mast have running wather and saparate kitchen and bathroom. Where is the flat??And how much is the rent??

dzien dobry szukam taniego mieszkania jednoosobowego. mieszkanie musi miec biezaca wode i oddzielnakuichnie i lazienke. gdzie znajduje sie mieszkanie?? i ile wynosi czynsz??

Wto Maj 13, 2008 22:56

. rozmawiasz ze swoimi opiekunami w Londynie. oni chcą cię zabrać na cały wieczór na kolację do restauracji powiedz im że nie chcesz iść i dlaczego zaproponuj
jakiś kompromis.

I not feeling well. I mast rest because I tired. I can cook dinner at hause for as. I have good rule. Meybe we go to restaurant a couple days . When I'm feel bether.

nie czuje sie za dobrze .musze odpoczac bo jestem zmeczona. moge ugotowac kolacie w domu. mam dobry przepis. moze do restauracji wybierzemy sie za pare dni gdy sie poczuje lepiej.

Sro Maj 14, 2008 0:14

spotykasz sie ze znojomymi juz na lotnisku powiedz jak byla podroz jacy byli wspolpazazerowie i co robilas podczas podrozy.

I flew a plant couple minets ago.I sat a first class. I had window seat and I read boring book . Other passenger was very friendly but noise.Travel was long but cool.

lecialam kilka minut temu samolotem. siedzialam w pierwszej klasie mialm miejsce przy oknie i czytalam nudna ksiazke. inni pasazerowie byli mili lecz glosni. podroz byla dluga lecz fajna.

Sro Maj 14, 2008 0:22

dzwoni do ciebie kolezanka z zagranicy i ma przyjechac do Polski , powiedz jej jaka jest u nas teraz pogoda czy zmieni to cos w jej planach i powiedz jakie ma wziac ciuchy.

Weather in summer holidays is beatyful . Do you have plans what are you doing here??You mast take summer clother bathing suit and sunglasses. see you

pogoda w wakacje jest piekna. juz wiesz co chcesz robic jak przyjedziesz?? wez letnie ciuchy stroj kapielowy i okulary przeciwsloneczne.

» r2d2 (Gość)
Sro Maj 14, 2008 13:31
Ustna 2008

Witam,
Czy ktoś mógłby przetłumczyc mi to:

1.
-Gdzie się schroniłes przed huraganem?
-Jakie szkody wyrządził huragan??
-Czy ktoś ucierpiał???

2.
-Intereseuje mnie praca jako kelner
-Po skończeniu szkoły pracowałem w wielu hotech i restauracjach jako kelner.
-Ile bede zarabiał miesięcznie??????

3.
-Kiedy mam egzamin z angielskiego?????
-Czy moge zmenic termin???
-

Sro Maj 14, 2008 16:51

potrzebuje pilnej pomocy z angielskiego jutro mam ustne to jest moj numer gg 10193172 bede na niewidocznym jakby ktos chcial mi pomoc zapraszam bede kuc cala noc

» Baron MonteC (Devoted Member-437) Devoted Member
Sro Maj 14, 2008 17:07

justi:) napisał(a):
potrzebuje pilnej pomocy z angielskiego jutro mam ustne to jest moj numer gg 10193172 bede na niewidocznym jakby ktos chcial mi pomoc zapraszam bede kuc cala noc

no to sobie przypomniałaś... w jeden dzień opanować sztukę mówienia po angielsku, jestem pod wrażeniem...

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

Sro Maj 14, 2008 18:15

nie wiem po co to komentujesz. nie chcesz pomoc to nie obejdzie sie. ale nie musisz wystawiac jakis swoich głupich komentarzy. Ze ktos prosi o pomoc to chyba nie zbrodnia?? a moze sie myle?? Kazdy ma do tego prawo a pozatym od tego jest ta strona zeby pomagac sobie nawzajem. Nie musisz tego rozumiec widac jestes jeszcze za malo dojrzay. dorosnij to pogadamy.

Sro Maj 14, 2008 18:31

ale mi pojechałaś... jestem niewystarczająco dojrzały - hmm mature pisałem już dobre kilka lat temu. Ja nie chce się kłócić.

Ale tekst
bede kuc cala noc

nie świadczy o Tobie dobrze.
Miałaś na naukę 3 czy 4 lata, a przed samym egzaminem trzeba odpocząć i się wyspać. Skoro poświęcasz całą noc na naukę to znaczy że wcześniej Ci się nie chciało - to jest dopiero świadectwo Twojej niedojrzałości.

A co do pomocy - nawet nie napisałaś czego chcesz.

nie chcesz pomoc to nie obejdzie sie

Nie wiem czy zauważyłaś, ale pomogłem wielu osobom na tym forum.

swoich głupich komentarzy

To Ty piszesz beznadziejne komentarze. Tak na prawdę nie wiem o co Ci chodziło w Twoim poście. Nie zwróciłaś się z żadnym konkretnym problemem. Wydaje mi się że chcesz wylać na kogoś swoją frustrację. Boisz się egzaminu bo nic nie umiesz i chcesz się na kimś wyżyć. Pech chciał, że to ja przeczytałem Twoją wiadomośc.

Poniosło mnie, ale nie lubię kiedy ktoś mnie obraża. Zwłaszcza taka osoba jak ty.

Sro Maj 14, 2008 19:46

Nie staram sie na nikim wyrzyc swojej flustracji. chcialam tylko oglolny informacji malej pomocy w tłumaczeniu tekstow by móc nad tym popracowac. nie znasz mnie i mojej sytuacj wiec nie masz prawa twierdzic ze cale 3 lata nic nie robilam. nie mozesz mnie oceniac tak samo nie musisz sie tu wypowiadac. Takze nie mialam na celu ci obrażac. Sama wiem ze znajduje
sie w ciezkiej sytuacji. Ale nie lubie gdy ktos mi jeszcze dokopuje.

Sro Maj 14, 2008 20:07

niewiem czy to jest dobrze jak cos ktos ci to moze poprawi albo sam sprobuj cos dodac.

When began the storm.I ran to my celler . I sat there very long. When I back up stears. Meny people didn't have hause. They look very sad. meny people looking for family and children.

Sro Maj 14, 2008 20:22

When began the storm.I ran to my celler . I sat there very long. When I back up stears. Meny people didn't have hause. They look very sad. meny people looking for family and children.

Sporo błędów

Poprawiona wersja:

When the storm began I ran to my cellar . I was sitting there for a very long time. When I got back up stairs it turned out that many people didn't have house. They looked very sad. Many people were looking for their family and children.

Dyskusja była nieaktywna przez 634 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4 (Odpowiedzi: 53| Wyświetleń: 56200)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.