|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Deadly
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 17:59
matura.. błąd,który może dyskwalifikować pracę?
Witam! Mam pytanie.. Napisałam na maturze na końcu listu wymyślony adres,aby nadawca wiedział,gdzie ma przesłać rzecz..(coś w stylu: Dalia Nowak,High Street 7,99887 Warsaw,Poland)Niestety na początku pisało,że nie ma się umieszczać żadnych adresów :/ przeoczyłam to,bo zaczęłam pisać na drugiej stronie i mi umknęło.. Czy wie ktoś ile punktów mogą odjąć za takie coś? czy praca jest dyskwalifikowana?Czy może odejmują tylko punkt za formę? Zmartwiłam się,bo ktoś na innym forum napisał,że za takie coś od razu dostaje się 0 pkt.. Wiem,że to przez moją nieuwagę,ale stres też w tym dopomógł.. jeśli ktoś coś wie na ten temat niech napisze :) będę bardzo wdzięczna.. pozdrawiam:)
» ozzy
( Specjalista -683) 
Wto Maj 06, 2008 18:40
eeee cos Ty.. Moim zdaniem nic Ci nie odejmą za to. Nie mówiąc o uniewaznieniu pracy
_________________ dictionary + google = solution
Nie oczekuję wieńców, pokłonów ani pomników ale 'dziękuję' to by kur** wypadało powiedzieć nieraz :-|
» Seadog
(Gość)
Sob Maj 10, 2008 22:15
...
Nic się nie stało, egzaminator (np. ja :) ) dostanie taką pracę, standardowo zgłosi do przewodniczącej komisji, przewodnicząca westchnie, pokręci głową i powie "Niech pan sprawdza, trudno". I tyle. Nawet nie ma paragrafu żeby jakieś punkty za to odjąć.
Gdyby ten adres był prawdziwym adresem zdającego, mogłoby się takiej pracy nie sprawdzać, bo istniałaby możliwość naruszenia anonimowości pracy, a co za tym idzie, obiektywizmu sprawdzającego (bo mogłoby się okazać że sprawdzający to wujek i cichaczem będzie chciał dodać jakieś punkty lub przeoczyć błędy, lub wręcz przeciwnie - złośliwie dokopać autorowi pracy; od zeszłego roku byłoby to niezmiernie trudne, bo każda praca jest weryfikowana przez innego egzaminatora, ale teoretycznie możliwe). Jednak w twoim przypadku nie ma o czym mówić, śpij spokojnie.
» Grabeen
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 7:23
A czy jak nie zaznaczyło się tematu na który się pisze to jest dyskfalifikasja?
» Seadog
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 9:44
jak już pisałem komuś tutaj:
forum/t,7562,Maly-blad-Czy-moze-mnie-duzo-kosztowac.html?sid=
jeszcze się nie zdarzyło (od początków nowej matury) abyśmy taką pracę zdyskwalifikowali. Stawiam dolary przeciw zgniłym orzechom, że i w tym roku takie prace będą normalnie sprawdzane.
|