|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» lato
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 13:13
obozy językow
znalazłam fajną ofertę obozów języka angielskiego. są różne poziomy nauczania, a wszystko połączone z turystyką i wypoczynkiem. myślę, że warto. opieką merytoryczną zajmuje się dr Kuczyński. wszystko trwa w sierpniu przez półtora tygodnia. miejsce: Zamek Bierzgłowski koło Torunia. a organizuje to Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży ( Szkoła Językow Obcych "eMKa"), więc wiadomo, że obóz zostanie przeprowadzony wg pozytywnych wartości. a cena też bardzo atrakcyjna: 995 zł. co uważacie?
może znacie lepszą propozycje na obóz jezykowy w Polsce?
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» Ja;)
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 20:25
CZesć... tak przypadkiem natrafiłam na twój komentarz. Więc... w tamtym roku byłam z Emką i KSM na obozie jezykowym ( w Białym Dunajcu) . W tym roku tez sie wybieram i też tu : Zamek Bierzgłowski koło Torunia. ;) To że wybieram ten obóz również w tym roku mówi samo za sibie - świetna firma , swietni ludzie, super zabawa itd bleble ble .... A teraz do rzeczy: zależy jaki obóz Cie interseuje. Przedewszystki musisz sie liczyc że to jest katolicki obóz ( więc np modlitwa przwed posiłkiem Cie czeka i 1 wyjście do kościła)> JAk dla mnie to w niczym nie przeszkadza, tak własciwie nie zauważa się tego. To że cena jest dosyć niska ( bo jessset,,) nie oznacza ze obóz jest jakiś gorszy od pozostałych - pyszne jedzenie, profesjonalna kadra, mili lektorzy. Najlepsze jednak w tych koloniach jest to że Twoj czas jest ciągle zapełniony , nie ma czasu na nudy, często są jakis konkursy , zajęcia... itd. Poziom ang- hmm... nie wiem w jakim jesteś wieku- ale napewno duzo sobie porozmawiasz, pograsz w gry( ang), obejrzysz filmy , pośpiewasz pisenki (ang) i powtórzysz gramatyke. A teraz wady: praktycznie większość czasu spędzasz w hotelu ( spoko warunki - łazienki w pokojach, czysto itd ). Nie ma za wiele wyjsc , zwiedzania, ogladania zabytków,,, Ale warto ... JAk masz jeszcze jakieś pytania napisz, chętnie udziele inf . pozdrowionaka
Ps. Przepraszam za wszystki błedy... ale szybciej pisze niż mysle i tak wychodzi :)
|