|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» anka133333
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 10:43
matura angol
na pisemnej z angola były różne wersje, kazdy ma inne odpowiedzi.... Angol mi nie poszedł :(
» aneczka555
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 11:04
...matura z angola dzisiaj była pojechana namaxa :/ a wam jak poszło ? bo mi tragicznie! jeden z tych textow był straszny ;/ aaaazzz szkoda gadac :cry: mało tego słuchanie tez zryte to ostatnie :x
» Gość
()
Wto Maj 06, 2008 11:05
hej nie wszystko bylo pomieszane tylko jedno zadanie to a b c d z czytania ponastepne mozna bylo sie zoprientowac kto ma jaka wersje byly oznaczenia u gory p1-1p 082 lub p1-2p 082 masz mzoe odpowiedzi ":?
» anka33333
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 11:18
matura angol
na to tez zwracalismy uwage, ale z tego co wiem to na kazdym arkuszu było inaczej, i nie tylko to jedno zadanie, dla mnie masakra
» adas123456
(Born-2)
Wto Maj 06, 2008 12:33
odpowiedzi.
a pamietacia co wy napisaliscie ?? w tescie jak możecie to wrzucie swoje to sa moje odp.
zad4
prawda, prawda, fałsz ,fałsz prawda
zad5
F A D E B
ZAD6
C B D A B
ZAD7
B B B D A - tutaj mi sie wydawało coś podejrzanego ale pisałem z całego serca:??
zad8
E A B C
ZAD9
C D B D B D
CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI JAK PAMIETACIE TO WRZUCAJCIE A NAJLEPIEJ TO ZAŁATWIC ODPOWIEDZI JUZ DZIS BO MNIE ZEŻRE CIEKAWOŚĆ DO JUTRA
» Gość
()
Wto Maj 06, 2008 12:37
matura angol
ale to są twoje odpowiedzi z rozszerzonego? czy podstawy
» Madzik_18
(Born-1)
Wto Maj 06, 2008 13:38
no ale przecież pytania były wymieszane... to i tak to nikomu nic nie pomoże, a może nawet jeszcze bardziej zestresuje... ja poczekam na odp z cke. pozdrawiam;) 3mam za Was kciuki
» justi:)
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 13:53
odjebali i to bardzo
Ja juz nic nie pamietam. wiem tylko ze najbardziej sie obawialam listu. a przyszlo co do czego . to te zadania wydawaly sie bardziej pojebane niz ten list i notatka :( porazka
» mqq
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 14:12
heh no tez uwazam ze maturka byla...zje...**** a co najmniej dziwna,,,,niby wszystko proste i zrozumile ale jak przyszlo odp na te pytania to pasowlo mi kilka odp...nie konkretnie jedna :cry: :evil: z tego co widze to mam zuuupełnie inne odp niz te wyzej...no i jesczze te grupy....zalamka.... :cry: :cry:
» rrrrobert
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 15:05
:D hej jest ktos kto pisał dzsiaj mature z angielskiego?
» rrrrobert
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 15:07
jeśli tak to jakie były tematy wypracowania?
» rrrrobert
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 15:08
jak brzmiało pytanie listu? i jaka notatka?
» Gość
()
Wto Maj 06, 2008 15:12
matura angol
matura. servis. pl/ arkusze, 2008, angielski. php -odpowiedzi wersji A tylko bez spacji wklejac
» sabinka1889
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 15:41
Na maturze rozszerzonej z anglika tak sie denerwowalam, ze w rozprawce sie pomylilam... było o autostradach, a ja zamiast slowa motorway caly czas uzywalam railway :/ Czyli wyszlo na to, ze nie pisze o autostradach tylko o liniach kolejowych!! myslicie ze dadzą mi jakies punkty? Czy od razu 0 za pisanie nie na temat?
» aaaa89
(Gość)
Wto Maj 06, 2008 17:13
czy jest takie wyrazenie jak : i please you?! :(
|