|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Gość
()
Pon Maj 05, 2008 16:06
opis przyszłości
Moim zdaniem w przyszłości bendzie mniej ludzi, ponieważ z roku na rok przyrost ludności się zmniejsza . Zmieni się także styl ubieraniaia. Zwiększy się zapotrzebowanie na ważywa i owoce ponieważ to bendzie głównym składnikiem posiłków. Ludzie bendą dzięki temu żyć znacznie dłużej. Bendzie mniej chorych ludzi. Lekarze znajdą sposoby na wyleczenie powarznych chorób. Prawo bendzie znacznie korzystniejsze dla każdego. Znikną klęski głodu. Każdy człowiek znajdzie prace dla siebie. Dzieci bendą mondrzejsze. Ogółem uważam ze w przyszłości bendzie znacznie lepiej.
bardzo prosze o pomoc w przetłumaczeniu tego teksty ja już tłumaczyłem go 3 razy i za każdym razem dostałem 1 a nauczyciel każe to non stop poprawić prosze o pomoc ponieważ niechcm dostać więcej jedzynek. Bo kiedy ja to tłumacze to nieumiem przetłumaczyć aby gramatyka itd była poprawna.
BARDZO PROSZE O POMOC :D
» asza_aw
(Occasional Member-63) 
Pon Maj 05, 2008 16:42
wrzuć ten tekst, który próbowałeś przetłumaczyć
» Baron MonteC
(Devoted Member-437) 
Pon Maj 05, 2008 16:49
Gość napisał(a):bendzie
Gość napisał(a):ważywa
Może nie dostałeś jedynki za tłumaczenie angielskie tylko za tekst polski...
_________________ Nie pomagam na PW!
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.
» Dzidzia
(Gość)
Pią Maj 09, 2008 17:45
In my opinion there will be less people in the future because the year to year birth rate is decreasing. There also will be a change in dressing customs. The need for fruits and vegetables will increase because these will become the main meal ingredients. In this way the average lifetime will extend. The number of the sick will decrease. Medicine will invent chemicals for most severe illness. The law will become more favourable for everyone. Global hunger will vanish. Children will become much smarter. I think that it's going to be much better in future.
Ewentualnie może być jeszcze tak:
Imagine there's no Heaven. It's easy if you try. No hell below us, above us only sky. Imagine all the people living for today. Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. Imagine all the people living life in peace. Imagine no possessions, I wonder if you can. No need for greed or hunger, a brotherhood of man. Imagine all the people sharing all the world. You may say that I'm a dreamer but I'm not the only one. I hope someday you'll join us and the world will live as one.
|