|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» GONZO1990
(Gość)
Wto Kwi 22, 2008 20:12
Ogłoszenie szukam pracy
Cześć, ostatnio dostałem z angielskiego pracę do napisania. Otóż trzeba było napisać ogłoszenie o poszukiwaniu pracy . Ogłoszenie ma zawierać:
1)Wymienić swoje kwalifikacje
2)Napisać jaką pracę możesz wykonywać, jak często i jak długo
3)Zaznacz jakie masz doświadczenie i w jakich branżach
4) Zgłoś chęć do rozmowy kwalifikacyjnej i poprosić żeby nie dzwonili pracodawcy którzy proponują wynagrodzenie poniżej XXX zł., oraz 3 zmianę, podając powód.
Bardzo proszę o pomoc.
Mniej więcej ma to tak wyglądać ale nie musi można to pozmieniać
Szukam pracy . Jestem informatykiem po studiach . Skończyłem wiele kursów obsługi komputera , kurs programowania stron w języku HTML oraz posiadam certyfikat "WEB" .
Podejmę prace związaną z informatyka albo z tworzeniem stron internetowych . Mogę pracować zarówno w biurze jak i w domu.
Wcześniej pracowałem przez 2 lata w firmie komputerowej która zajmowała się naprawą komputerów potem pracowałem przez rok jako programista stron Internetowych .Jestem chętny w każdej chwili podjąć rozmowę kwalifikacyjną .Proszę aby nie dzwonili pracodawcy którzy proponują wynagrodzenie niemniejsze niż 3 000 zł miesięcznie oraz interesuje mnie tylko 3 zmiana ponieważ nie lubię wcześnie wstawać do pracy.
Z góry dzięki:)
» yurek
( Specjalista -744) 
Wto Kwi 22, 2008 21:17
Albo bawisz się nickami, albo chodzisz do tej samej klasy co lelec.
W pierwszym przypadku już masz, w drugim coś tam pozmieniaj żeby nie było tak samo.
_________________ www.angielskitarnow.republika.pl
|