Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Szukam pracy

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» lelec (Born-3)
Nie Kwi 20, 2008 9:54
Szukam pracy

Cześć, ostatnio dostaliśmy z angielskiego dosyć trudną pracę do napisania. Otóż trzeba było napisać podanie o pracę. Trzeba w niej napisać:
1)Wymienić swoje kwalifikacje
2)Napisać jaką pracę możesz wykonywać, jak często i jak długo
3)Zaznacz jakie masz doświadczenie i w jakich branżach
4) Zgłoś chęć do rozmowy kwalifikacyjnej i poprosić żeby nie dzwonili pracodawcy którzy proponują wynagrodzenie poniżej XXX zł., oraz 3 zmianę, podając powód.
Bardzo proszę o pomoc.
Jeżeli nie da rady napisać tego, proszę o parę sugestii/jakieś zdania które mogą w tej pracy wystąpić.

» gość (Gość)
Nie Kwi 20, 2008 15:10

coś czuję że Ci nie pomogą....ja prosiłem o pomoc z 2 tyg. temu, do tej pory nie dostałem odpowiedzi, tak więc daj sobie spokój...

» Baron MonteC (Devoted Member-437) Devoted Member
Nie Kwi 20, 2008 16:07

gość napisał(a):
coś czuję że Ci nie pomogą...

hehe :D

lelec napisał(a):
proszę o parę sugestii/jakieś zdania które mogą w tej pracy wystąpić.

Najpierw zdecyduj w jakiej branży będziesz szukać pracy, potem pomyśl jakich słówek możesz potrzebować, potem spróbuj je przetłumaczyć i w razie wątpliwości spytaj się. Umieśc tutaj swoją pracę i ktoś sprawdzi.

To się nazywa pomoc.

Pomoc, czyli sprawdzenie czyjejś pracy pod kątem błędów. Pisanie za kogoś to nie jest pomoc, ale ty głupia pało (to zwracam się tu do gościa) tego najwyraźniej nie rozumiesz

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

» lelec (Born-3)
Nie Kwi 20, 2008 20:05

ok, napisałem tekst po polsku. Proszę o wszelkie sugestie. Proszę jeśli nie o przetłumaczenie całego tekstu to chociaż parę zdań. Za wszystko będę wdzięczny. Z góry dziękuje.

Szukam pracy, ukończyłem studia Informatyczne. Skończyłem kurs obsługi komputera oraz programu Microsoft Office. Posiadam certyfikat "ECDL".
Podejmę każdą pracę związaną z informatyką. Mogę pracować zarówno w biurze jak i w domu. Pracę chciałbym zacząć na czas nieokreślony. Wcześniej pracowałem 3 lata w firmie zajmującej się tworzeniem i sprzedażą sprzętów komputerowych, oraz przez 2 lata bylem testerem gier strony gram.pl. Jestem w każdej chwili gotów umówić się na rozmowę kwalifikacyjną. Proszę aby nie dzwonili pracodawcy którzy proponują wynagrodzenie poniżej 500 euro miesięcznie, oraz 3 zmianę ponieważ nie będę w stanie pracować w takich warunkach.

Naprawdę, jeśli nie macie ochoty przetłumaczyć całego tekstu proszę nawet o pojedyncze, zawszę będzie łatwiej.

» lelec_ (Gość)
Pon Kwi 21, 2008 19:17

naprawdę nikt mi nie pomoże?? to ważne

» yurek ( Specjalista -744) Gold Member
Pon Kwi 21, 2008 21:20

PM

[ Dodano: Wto Kwi 22, 2008 10:06 ]
I am looking for a job.
I graduated from Computer Science School and completed a course of computer and Microsoft Office service. I have ECDL certificate.
I am ready to take any job related to computer science.
I can work both at an office and at home. I would like to work for indefinite period.
For 3 years I worked in a company dealing with creating and selling computer hardware. For 2 years I tested computer games for the gram.pl website.
I am at your disposal to make an appointment for an interview at any time.
All employers offering salary under € 500 monthly or working in shifts are asked not to call.
I will not be able to work under such conditions.

WARNING: Praca może zawierać świadome błędy w celu uniknięcia posądzenia o jej niesamodzielność. Mimo to ryzyko takie nadal istnieje.

Dyskusja była nieaktywna przez 1495 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 5| Wyświetleń: 739)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Korepetytorzy, którzy wypowiedzieli się w tym wątku:

yurek korepetytor, Tarnów

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.