|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» mamamija
(Gość)
Pon Mar 31, 2008 18:25
przetłumaczenie
Imagine you are in one of these places. Phone a friend and describe what you are doing.
school, beach, swimming pool, disco, kitchen.
Czy może mi ktoś przetłumaczyć i powiedzieć o co chodzi w tym zadaniu i naprowadzić na rozwiązanie. proszę o chociaż jedno zdanie.
» ozzy
( Specjalista -683) 
Pon Mar 31, 2008 19:14
Wyobraz sobie, ze jestes w jednym z tych miejsc. Zadzwon do przyjaciela i opisz mu co robisz.
I'm having fun at the disco. I've just met a foxy lady with whom I'm going to dance for the whole evening. She has blue eyes and is dressed in amazingly sexy mini skirt. She has the most beautiful body I've even seen. I've smooched with her two times and it was fantastic! What I'm going to do now is get her phone number. It's really cool here.
Własnie sie bawie na dyskotece. Poznalem seksowna dziewczyne z ktora zamierzam przetanczyc caly wieczor. Ma niebieskie oczy i niesamowicie seksowna mini spodniczke. Ma najpiekniejsze cialo jakie kiedykolwiek widzialem. Tanczylem z nia dwa razy wolny taniec i to bylo cos wspanialego! Teraz zamierzam zdobyc jej nr telefonu. Jest tu naprawde spoko :p
_________________ dictionary + google = solution
Nie oczekuję wieńców, pokłonów ani pomników ale 'dziękuję' to by kur** wypadało powiedzieć nieraz :-|
» mamamija
(Gość)
Pon Mar 31, 2008 19:22
mam taki przykład jeszcze do tego zadania:
np.I'm a concert hall.I'm playing the piano.
Coś w tym stylu mam ułożyć zdania z pozostałymi wyrazami. krótkie. i jak mama to zrobić? :)
» Gość
()
Pon Mar 31, 2008 19:25
ozzy wiosna idzie, hormony szaleja :wink:
» ozzy
( Specjalista -683) 
Pon Mar 31, 2008 21:06
 ozzy wiosna idzie, hormony szaleja
cóż.. Nic dodać, nic ująć ;-)
Swimming Pool :)
I'm just swimming with a pretty girl dressed in a bra and a pair of colourful pants. She is so beautufl that I can't tear my eyes from her. The weather is not very good but I don't give a damn about that since I've fallen in love which makes me hot.
Nie oczekuję wieńców, pokłonów ani pomników ale 'dziękuję' to by kur** wypadało powiedzieć nieraz :-|
» puna
(Gość)
Pon Mar 31, 2008 21:15
jestem zwariowanym osiemnastolatkiem, pochodze z Jamajki lecz mieszkam w Londynie
czy moze mi ktos to przetlumaczyc na angielski ??
to pilne ... :)
» ozzy
( Specjalista -683) 
Pon Mar 31, 2008 21:33
I'm crazy 18 years old. I come from (was born in) Jamaica but I live in London
» patryk159-94@o2.pl
(Gość)
Sob Sty 23, 2010 11:37
przetłumacz mi godziny po angielsku
4.10-
7.15-
19.15-
8.45-
11.30-
6.35-
Bardzo dziękuje.
» mrtom