|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» KASIA147
(Gość)
Nie Mar 30, 2008 13:07
opis dnia
prosze przetłumaczcie
» Gość
()
Nie Mar 30, 2008 13:08
nie ten dzial. a tak poza to co mamy tlumaczyc?
» kasia789
(Gość)
Nie Mar 30, 2008 17:46
opis dnia
cześć mam tekst do przetłumaczenia na angielski na poniedziałek bardzo prosze o pomoc. Wstaje o 6 rano biorę szybki prysznic , ubieram sie i idę jeśc śniadanie które zawsze przygotowuje mi mama. Po śniadaniu pakuje ksiażki do szkoły następnie czeszę sie i myje zęby.Z domu wychodzę o 7 i idę do swojego dziadka. O godzinie 7.10 wychodze na szkolny autobus którym jadę do szkoły. Lekcje zawsze zaczynam o 8 rano a kończę zazwyczaj o 13.35. W domu jestem na 14. O 14.10 jem obiad po którym idę odrabiać lekcje. po odrobeniu prac domowych o godzinie 17 do 18 gram na komputerze. o godzinie 18 jem kolacje po której przez godzine sie ucze a przez pół godziny czytam ksiazke. Od godziny 20 do 21 oglądam telewizje NASTĘPNIE IDĘ SIE UMYĆ I O 22 KŁADĘ SIĘ DO ŁUŻKA. PROSZE PRZETŁUMACZCIE MI TO
» Gość
()
Czw Maj 07, 2009 14:18
Hej WszyTskim Bardzo PotrzeBujem Tego Tłumaczenia Bo Jutro Mam na Zadanie A niechce dostać 1.!! Pilis .>:P
Piątek, 02.05.2009
W Piątek Wstałam RaNo 0 6.00. Zjadłam Śniadanie z rodziną. Poszłam do szkoły o 8;00.Wróciłam o 13.30 i grałam na komputerze. Później zjadłam obiad, kiedy nagle zadzwoniła do mnie przyjaciółka z propozycja wyjscia do kina.Wróciłam o 18;oo. Zjadłam Kolacje. o 21 poszłam spac
» los_anwilos
(Fresh Member-46)
Czw Maj 07, 2009 15:02
Nie ten dział
|