|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Kasienka06
(Born-1)
Pon Mar 17, 2008 20:56
Sama na obóz językowy?
Może to nie jest jakaś oferta kupna książki, ale nie wiedziałam gdzie to napisać:D. Chciałabym w wakacje wybrać się na obóz językowy. Problem jest taki, że nie mam z kim. Mam jechać sama, czy może znaleźć kogoś przez internet?Jak myślicie?
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» ozzy
( Specjalista -683) 
Wto Mar 18, 2008 22:52
Jedz sama, co to za problem. Zaraz poznasz kogos na obozie przeciez :)
_________________ dictionary + google = solution
Nie oczekuję wieńców, pokłonów ani pomników ale 'dziękuję' to by kur** wypadało powiedzieć nieraz :-|
» superanika
(Gość)
Czw Kwi 10, 2008 20:29
siemka, ja bym się chciałą wybrać na obóz jezykowy;0I chyba pojade
» superanika
(Gość)
Sro Kwi 16, 2008 19:58
Witam! Gdzie chcesz jechać na ten obóz????? Moze razem bysmy pojecahli;d;d
» Meehow
(Gość)
Nie Kwi 20, 2008 8:35
ja już się zapisałem nad morze, więc możesz dołączyć :)
» madziorett
(Gość)
Pon Kwi 21, 2008 10:27
Meehow, a gdzie jedziesz?
» Meehow
(Gość)
Wto Kwi 22, 2008 15:14
co roku jeżdżę nad morze z pewną organizacją z wrocka. jak chcesz to zajrzyj na kolonie.propublicobono.org. będę jechać 3 raz z rzędu i chwalę sobie.
» Baron MonteC
(Devoted Member-437) 
Wto Kwi 22, 2008 16:49
Ja jeszcze nie wiem gdzie jadę, ale już wiem że będzię się działo :D
Imprezy do białego rana, 3xP.
Jestem chyba od Was ttroszkę starszy więc wsiadam w pociąg kiedy chce, wracam kiedy chcę i robięco chcę :D Oby tylko fundusze były
_________________ Nie pomagam na PW!
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.
» Meehow
(Gość)
Sro Kwi 23, 2008 9:24
no coz...moze tak i lepiej, ja tam lubie jazde w grupie, co oboz, to oboz, nowi ludzie, nowe znajomosci :)
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
|