|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Kubusiek_1989
(Gość)
Sro Mar 12, 2008 20:37
Pomoc w tłumaczeniu!
Witam mialbym prosbe o przetlumaczenie doslownie dwuch zdan, jako ze moim przodujacym jezykiem jest jezyk niemiecki (matura) dlatego tez potrzebuje pomoc w jezyku angielskim gdyz musze napisac wiadomosc w grze internetowej, sam robie wiele bledow a nie chce zeby bylo ich za wiele... bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Czy mógłbyś napisać mi jakie umiejetnosci posiada piłkarz xxxx, co trenujesz i kiedy mniej więcej był ostatni skok umiejętności? Jesli mozna prosze o informacje dotyczace jego dalszego rozwoju. Bardzo dziekuje i pozdrawiam!
» krecinka
(Newbie-12)
Sob Mar 15, 2008 0:29
Czy mógłbyś napisać mi jakie umiejetnosci posiada piłkarz xxxx, co trenujesz i kiedy mniej więcej był ostatni skok umiejętności? Jesli mozna prosze o informacje dotyczace jego dalszego rozwoju. Bardzo dziekuje i pozdrawiam!
Could you tell me what abilities does footballer xxxx have, what are you practicing and when more or less has the last leap on the abilities took place? If I may I would like to ask for some information concerning his further development. Thank you very much and I send my regards!
» Patimi
(Gość)
Nie Maj 11, 2008 9:49
Witam. Chcialabym prosic o udzielenie wskazowek na temat napisania letter of application. Nie jestem pewna jakich czasow uzyc w tych zdaniach:
- I currently live and work in Poland as a teacher in a kindergarten 'for 3 years'? (czy trzeba zmienic czas ma przeszly niedokonany?)
- As you can see from the enclosed application form I worked in factory in England in 2004 for six months (jaka powinna byc kolejnosc?)
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
|