|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» adrian072
(Gość)
Pon Lut 25, 2008 18:52
Opis dnia po angielsku na jutro
mam na jutro napisać opis dnia po angielsku tak żeby było na 1 kartkę(pisze małymi literami)napiszcie mi
błagam
» krzysztof brzózka
(Gość)
Wto Lis 18, 2008 17:11
lol ale ze mnie debil :P
» Gość
()
Czw Lis 20, 2008 21:33
wczorajszy dzień
wczoraj jak zwykle wstałam o 6.30
zjadłam śniadanie i poszłam na autobus.
ze szkoły wróciłam o 16.
zjadłam obiad i zajęłam się odrabianiem lekcji. skończyłam o godzinie 20.
zjadłam kolację i oglądałam TV.
poszłam spać o 22.
» olahorak@amorki.pl
(Gość)
Sob Sty 10, 2009 20:02
opis wczorajszego dnia
wczoraj wstałam o 8. zjadłam umyłam się i poszłam do szkoły. W szkole byłam do godziny 16 następnie pojechałam z mamą na zakupy. po powrocie ugotowałyśmy obiad. Ok godziny 20 poszłam z moim chłopakiem do kina, a potem na spacer. wróciłam do domu ok godziny 23:30 umyłam się i poszłam spać.
» karola0771
(Born-3)
Nie Sty 11, 2009 12:39
Dla olahorak:
Yesterday I got up at 8 o'clock. I ate my breakfast, had a shower and went to school. At school I was to 16 o'clock. Next I went shopping with my mother. When we returned, we cooked a dinner. About eight o'clock I went to the cinema with my boyfriend. Then we went for a walk. I returned to home at 23 30 . I had a shower and I went to sleep.
» Montecjusz
(Gość)
Wto Kwi 21, 2009 14:11
 Yesterday I got up at 8 o'clock. I ate my breakfast, had a shower and went to school. At school I was to 16 o'clock. Next I went shopping with my mother. When we returned, we cooked a dinner. About eight o'clock I went to the cinema with my boyfriend. Then we went for a walk. I returned to home at 23 30 . I had a shower and I went to sleep.
Wielkie dizęki uratowałaś mi życie
|