|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» NottyAngel
(Gość)
Pią Lut 22, 2008 18:11
Opis Kota jak poprawnie go napisać?
Witam.
Mam wielką prośbę... Potrzebuję na poniedziałek opis zwierzęcia do projektu... Przetłumaczy ktoś??? Z góry dziękuje za pomoc=]=]=]
,, moim ulubionym zwierzęciem są tygrysy. tygrysy żyją w Południowej Ameryce. Jedzą dużo pokarmów mięsnych . Tygrysy żyją do ....(ile lat
żyją???). Mają pomarańczowo brązowa sierść z czarnymi paskami. Są bardzo szybkie i zwinne.mają bardzo ostre zęby i długi ogon. Są prawie jak domowe koty."
"lobię bardzo mojego domowego kotka. ma na imię Benek. jest czarny i ma długi ogon. Mieszka w przedpokoju. jego ulubionym jedzeniem jest ciepłe mleko. Benek jest śliczny i milutki lobię się z nim bawić."
Pozdrawiam=]
» Baron MonteC
(Devoted Member-437) 
Nie Lut 24, 2008 23:58
My favourite animals are tigers. They live in South America. They eat meat. They have short orange fur with black stripes. The are very fast and agile. They have very sharp teeth and long tail. They are almost like pet-cats.
_________________ Nie pomagam na PW!
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.
» magdzi
(Gość)
Pon Lut 25, 2008 19:34
potrzebuje pilnie opis jakiegos zwierzaka
prosze pomożcie :D
BoSko: 6h odpoczynku. Ślepa?
» Gość
()
Wto Lut 26, 2008 11:25
I like my pet cat very much. It's name is Benek. It's black and has got a long tail. It lives in the hall. It's favourite food is warm milk. Benek is beautiful and nice. I like play with it.
» Tobiasz 3353
(Gość)
Sob Maj 10, 2008 18:56
Ile lat żyją tygrysy :?:
» yurek
( Specjalista -744) 
Sob Maj 10, 2008 19:09
Dopóki nie zdechną.
_________________ www.angielskitarnow.republika.pl
» Tobiasz3353
(Gość)
Sob Maj 10, 2008 19:14