|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Marika
(Frequent Member-165) 
Pią Mar 21, 2008 21:03
dla mnie proste ćwiczenia gramatyczne na czasy są jak miła zabawa :) Potem przynajmniej nie zastanawiam się jak to było w tabelce ;)
_________________ Our spirits dive in the world of silence... Farther into infinity... Beyond the nothingness...
W razie wątpliwości : gg:4420090
» oczy
(Gość)
Sro Kwi 20, 2011 20:40
sposób z karteczkami jest naprawdę dobry. jest to szybkie i skuteczne ale najgorzej z pisaniem tego xd. kurde ja tez muszę na teraz to wykuć bo bd sprawdzian masakra ;(
no to powodzenia ;D
» kew
(Gość)
Wto Kwi 26, 2011 21:00
Mój sposób był taki napisalem sobie na scianie w moim pokoju jedna kolumne z sześćioma czasowniakmi i ich odmianami i codziennie sobie dopisywalem i gdy rano sie budzilem odrazu patrzalem na sciane oczywiscie pokuj byl przed remontem a gdy zaczynamy sie uczyc musimy miec dobre podejscie bo inaczej sie nie nauczymy a tez dobrze sobie kojazyc czyms czasowniki np meet spotykac i np kojazymy sobie zed sie spotykamy z kims na mecie dobre i szybko wchodzi powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» ewelcia44
(Born-1)
Pon Sty 23, 2012 19:47
Ludzie ja też to mam! I to jutro kartkówka!! :? Załamanie głowy :evil: Ja nie wiem czy dam radę próbowałam wszystkiego a i tak to nie idzie!!! Mam karteczki przed kompem i na całym pokoju. Co za wredne irregular verbs!!! :x
» ewamariae
(Newbie-10)
Nie Sty 29, 2012 1:42
Czasowniki nieregularne mam zgrane na mp4 ze strony
www.manythings.org irregular verbs i słucham w każdej wolnej chwili. Oczywiście nie ma wszystkich,ale w miarę łatwo można je zapamiętać .Powodzenia. :)
» POL9965
(Newbie-11)
Pon Lut 13, 2012 0:51
Ja sobie spreparowałem arkusz w EXCELU, dzięki któremu jakoś to opanowałem. Jak ktoś by chciał - mogę przesłać e-mailem.
W zasadzie najlepiej dużo pisać, słuchać...
» Mind
(Fresh Member-27)
Wto Lut 21, 2012 19:47
Dobry pomysł - Gościa "Hihi".
_________________ No shame to don't know, but shame to don't wish the knowledge to improve.
|