|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Milka141
(Gość)
Nie Gru 16, 2007 14:21
Zaproszenie na urodziny
Prosze o pomoc!!!Mam do przetłumaczenia na wtorek tego zaptroszenia na angielski.
Serdecznie zapraszam na moje 13-ste urodziny Mrtyne
Odbeda sie w dniu 15.04.2008r o godzinie 15,00 w moim domu.
Przygotowałam wiele ciekawych atrakcji. Bedzie cała nasza paczka.
Mam nadzieje ze przyjdziesz
Czekam na odpowiedz
Milena
Z GÓRY DZIENKUJE;)
» pcheła
(Gość)
Czw Mar 13, 2008 20:28
Prosze o pomoc.... musze to przetumaczyc na angielski
Zapraszam cie na moje urodziny które odbedą sie 20 lipca o godz 16 00 w moim domu. Bedzie dużo zabaw i gier. Bedzie klaun i pokaz fajerwerków. Prosze Cie o przyjście.
» Systof
(Gość)
Sob Mar 15, 2008 11:16
I would like to invite Martyna to my birthday party.
The party will take place April 15th at my house.
There will be lots of surprises and fun games.
Everybody from our gang is going to show up.
I hope you will be able to make it to my party
I will be waiting to hear from you
Milena
» Gość
()
Wto Maj 05, 2009 15:49
mam przyjemność zaprosic Cie na moje urodziny ktore odbeda sie 24.06 o godz.17 w moim domu.BEdzie tort i dużo zabaw na swiezym powietrzu. Mam nadzieje ze przyjdziesz i bedziesz sie dobrze bawil.
Natalia
» nefretete
(Gość)
Wto Maj 25, 2010 10:54
I am pleased to invite you to me at a birthday party, it will be held on 24 June at 17, in my house. It will be cake and lots of fun outdoor activities. I hope you come and be a joyful one.
mam przyjemność zaprosic Cie na moje urodziny ktore odbeda sie 24.06 o godz.17 w moim domu.BEdzie tort i dużo zabaw na swiezym powietrzu. Mam nadzieje ze przyjdziesz i bedziesz sie dobrze bawil.
» paaaula
(Gość)
Pon Lis 15, 2010 19:54
Zaproszenie!!!
Serdecznie zapraszam na moje urodziny ,które odbędą się w Sobotę o 21:00 w moim domu.
PS:przybąć jeśli mozesz to z prezentem jak łaskaw;)
» jacek16v
( Friend -786) 
Pon Lis 15, 2010 19:56
paaaula napisał(a):przybąć
A jak nikt nie przybęcie? :P
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» ninten
(Born-9)
Pon Lis 15, 2010 20:59
Re:Zaproszenie na urodziny
 paaaula napisał(a):
przybąć
A jak nikt nie przybęcie?
No to prezentów nie bęcie :roll:
Invitation!!!
I'm pleasured to invite you to my birthday party, that will take place at 9 P.M. in my house.
P.S. Do me a favour and come with a gift, please :)
» Chloee
(Gość)
Pią Lip 22, 2011 19:49
Re:Zaproszenie na urodziny
zapraszam cie na moje urodzinowa imprezee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktora odbedzie sie w poniedzialek , prawdopodobnie jak bedzie ladna pogoda to bedzie mieli grila , albo pojedziemy do chinskiej pubu , ;PP jak mi mowiliscie ze jestem niesamowita to moze kogos tam poznacie !!!!
» chloe
(Gość)
Pią Lip 22, 2011 19:52
im inviting you to my birthday party !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! which will be on monday , probably if will be nice weather we will have BBQ or we will go to chineasa food-pub :PP how did you say im amazing , so maybe you will meet someone nice over there !!!!
|