|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» piotrus111
(Gość)
Nie Gru 16, 2007 8:52
New adventures teacher's book
Witam mam ogromna prosbe,jezeli ktos posiada podrecznik:New adventures teacher's book w pdf (skan) prosze o wyslanie go na poczte bartusp@o2.pl badz wrzucenie na jakis serwer.Prosze o szybka odpowiedz.POzdrawiam i dzieki z gory
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» jadvinia
(Gość)
Pią Gru 21, 2007 19:29
Ja też poszukuję teacher book'a do części preintermediate oraz testów
mój mail: jkrzyw@op.pl
Za wszelką pomoc z góry dziękuję
» marcin.tys
(Gość)
Sro Sty 02, 2008 17:35
Ja bym potrzebował testów z new adventures elementary... proszę i z góry dziękuję... marcin.tys@wp.pl
» bla
(Gość)
Pią Sty 04, 2008 21:06
ja tez potrzebuje do new adventures Elementary testy :) z góry dzieki :)
» bla
(Gość)
Pią Sty 04, 2008 21:07
ja tez potrzebuje do new adventures Elementary testy :) z góry dzieki :)
Mój e-mail to palenka56@wp.pl :)
» rogallol
(Gość)
Sob Sty 26, 2008 12:35
ja tez bym prosila, new adventures testy (dla gimnazjum) albo cala ksiązka teacher's book z tej serii w pdf, ale czyms podobnym
malgosiaczeek@wp.pl
» Gość
()
Sro Mar 12, 2008 17:08
mimisia
Pilne!! potrzebuję testy z new adventures elementary jak najszybciej... proszę i z góry dziękuję... m.pietrzak16@wp.pl
» Nadjunia
(Gość)
Pią Maj 02, 2008 10:13
Bardzo bym prosiła o przesłanie mi na poczte testy z New adventures -czerwonych do klasy 2. :D 8)
oto moj adres mlody997-91@o2.pl Z gory dziękuje .Pozdrawiam.
» Gość
()
Sro Maj 28, 2008 19:47
Bardzo bym prosiła o przesłanie mi na poczte testy z New adventures -czerwonych do klasy 2.
oto moj adres edytka00@amorki.plZ gory dziękuje .Pozdrawiam.
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» aga_59
(Gość)
Czw Maj 29, 2008 16:14
ang
ja też bym prosiła testy z książki Adventures Pre-Intermediate Teachers Book ja by ktoś miał:) aga_59@o2.pl
» Gość
()
Pią Lip 04, 2008 7:34
Ja także bym prosiła o tą książkę nauczyciela do 2 klasy ( pre-intermediate) z tymi testami i tak dalej. Niewiem czy jakoś zeskanowaną czy jak nie ważne . Byle by się dało przeczytać coś. :P Jakby ktoś miał piszcie bezpośrednio na paulinaziabska@amorki.pl
Z góry bardzo dziękuję.
P.S. Czy ktoś już dostał takie testy?
Pozdrawiam
» mariusz11111
(Gość)
Wto Lis 04, 2008 20:08
new adventures pre intermediate teachers book bardzo bym prosił o wysłanie mi testów, na adres mariusz1414@interia.pl z góry bardzo dziękuje i proszę o jak najszybsze przysłanie
» Tomek548
(Gość)
Czw Lis 13, 2008 19:40
Ja też poszukuję teacher book'a do części intermediate oraz testów
mój mail: timon120@vp.pl
Za wszelką pomoc z góry dziękuję
» eva_iza
(Gość)
Nie Lis 23, 2008 19:24
do pre-intermediate New Adventures
Eliza@fejm.pl
» Gość