|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ulcik1
(Gość)
Wto Sty 20, 2009 11:32
Bardzo proszę o wysłanie mi na pocztę teachers book new adventures intermediate, jeślo można to również testy itp. Mój mail: ulcik@buziaczek.p
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» kalina94
(Gość)
Sro Sty 21, 2009 21:30
Bardzo prosiłabym o wysłanie na mojego emaila testu z unitu 3,4 i 5 [jeśli by można było] z podręcznika dla II gim. ( New Adventures - Pre - Intermediate ).
Mój email to : kalinka.buziaczek@wp.pl
Z góry baardzo dziękuuje ;** pozdrawiam. ;)
Bardzo mi na tym zależy.
» keendoo
(Gość)
Sro Sty 21, 2009 21:47
witam! mam pytanie? czy naprawde pisząc na tym forum mozna dostac testy? i ile trzeba czekac?
Prosze pilnie o odpowiedź ;]
» Gość
()
Sob Sty 24, 2009 15:19
Bardzo bym prosił o przesłanie mi na poczte testy z New adventures -czerwonych do klasy 2
oto moj adres kiper114@tlen.pl Z gory dziękuje .Pozdrawiam.
» Wojtek76
(Gość)
Sro Sty 28, 2009 19:23
ja tez potrzebuje do new adventures Elementary testy :)
mój e-miail wojtekpazdur@02.pl zgóry wielkie dzięki
» kinuu
(Gość)
Pią Sty 30, 2009 16:52
tez potrzebuje
do pre-intermediate New Adventures
kingus944@wp.pl
» Psycho
(Gość)
Pon Lut 02, 2009 19:47
Witam. Bardzo prosilabym o testy z New adventures teacher's book. Jesli jest to mozliwe, prosze takze o jej skan. Dziekuje.
x.xpsychox.x@tlen.pl
» ??
(Gość)
Sob Lut 07, 2009 23:19
pre
bardzo bym prosił o testy do unitu 3,4,5 książki pre intermade
e-mail siekier007@gmail.com
z góry baaaaardzo dziekuje :)
|