|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» czarnula
(Gość)
Sob Gru 01, 2007 20:17
zwroty do pisemnej matury
była bym wdzieczna gdyby mi ktos przesłał uzyteczne zwroty do listow notatek itd najlepiej na poczte szyszka0000@wp.pl z gory dzieki
» Rafi1619
(Gość)
Pon Maj 05, 2008 13:40
cześć bardzo mi są potrzebne zwroty związane z listem formalnym, nieformalnym, notatkami proźbami itd. Jakby ktoś mógł to proszę o przesłanie zwrotów na adres julitka161911@amorki.pl z góry dziękuję. Jeżeli ktoś zna stronki z takimi zwrotami to również byłbym wdzięczny za popdanie ich adresów również na mój adres
» pusia1991
(Gość)
Pon Lip 13, 2009 16:43
matursko
byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktos przesłał mi potzrebne zwroty do matury pisemnej z angielskiego :D głównie chodzi mi o pisanie listów formalnych nieformalnych notatek ogłoszeń i jakie mam do tego urzywac czasów:D
» anulka1891
(Gość)
Nie Sie 02, 2009 12:41
cześć :) byłabym wdzięczna gdyby ktoś przesłał mi potrzebne zwroty do matury z angielskiego. Oraz jakie są kręgi tematyczne na maturze.
Pozdrawiam. ania213@amorki.pl
» Pauline
(Fresh Member-41)
Nie Sie 02, 2009 12:46
kręgi tematyczne są różne, chociażby ochrona środowiska, zachowania ludzi, praca, wypadki, hobby itp itd , a zwroty? chodzi o co, mówienie? pisanie? :)
» anulka1891
(Gość)
Pon Sie 03, 2009 14:20
o pisanie
» Pauline
(Fresh Member-41)
Pon Sie 03, 2009 15:17
Jeżeli o pisanie no to wszelkiego rodzaju linkers takie jak: Moreover, In spite of this, Despite, What's more, Besides, However, Although, Whereas, Whether or not, a zwroty np. "ja sądzę, uważam" itp no to np: I assume, To my mind, I guess, I reckon, I suppose, In my view : ) jest jeszcze wiele innych przydatnych zwrotów, ktore znajdziesz choćby w internecie, a jak nie to w książkach poświęconych maturze ; )
» anulka1891
(Gość)
Pon Sie 03, 2009 18:43
dzięki :)
» :(
(Gość)
Sob Sie 22, 2009 16:38
I kolejna matura z angielskiego za 3 dni to juz moje 4 podejście miejmy nadzieje że ostatnie!!!!!!!
» szoszon
(Newbie-23)
Wto Wrz 08, 2009 10:24
naprawdę nie wiem jak można oblać mature z angielskiego, przecież to wystarczy zrobić cokolwiek ;o
» Gość
()
Nie Mar 21, 2010 22:43
cześć bardzo mi są potrzebne zwroty związane z listem formalnym, nieformalnym, notatkami proźbami itd. Jakby ktoś mógł to proszę o przesłanie zwrotów na adres karolinagarbarczyk2@wp.pl z góry dziękuję. Jeżeli ktoś zna stronki z takimi zwrotami to również byłbym wdzięczny za popdanie ich adresów również na mój adres
» awe90
(Gość)
Sro Kwi 07, 2010 12:03
zwroty
cześć bardzo mi są potrzebne zwroty związane z listem formalnym, nieformalnym, notatkami ,zaproszeniami itd. Jakby ktoś mógł to proszę o przesłanie zwrotów na adres kawe90@tlen.pl z góry dziękuję. Jeżeli ktoś zna stronki z takimi zwrotami to również byłbym wdzięczny za popdanie ich adresów również na mój adres
» placus1990
(Gość)
Czw Kwi 08, 2010 15:50
Matura
cześć bardzo mi są potrzebne zwroty związane z listem formalnym, nieformalnym, notatkami ,zaproszeniami itd. Jakby ktoś mógł to proszę o przesłanie zwrotów na adres placus1990@wp.pl. Z góry dziękuje ;)
» joanna2040
(Gość)
Wto Kwi 13, 2010 19:41
maturka
witam wszystkich:) mam problem z pisemną częścią matury była bym wdzięczna gdyby ktoś przysłał mi zwroty na adres joanna2040@wp.pl
» Andrzej:(
(Gość)
Sro Kwi 28, 2010 16:36
Potrzebuje pomocy, mam problem z angielskim a za niedługo pisze mature:( Potrzebne mi są zwroty do wypowiedzi piesemnej np. do pocztówki itd jeśli by ktoś mił bardzo proszę o przesłanie mi na pocztę: andriu374@o2.pl .
Z góry wielkie dzięki! pozdrawiam
|