|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» adamo716
( Friend -526) 
Sob Lut 11, 2012 20:17
Wiadomość.Sprawdzenie
Hi ... !
Do you remember about the picnic ? I hope you don't forget about it . You need to prepare some meal. You can bring sandwiches , because you make their very well . . The picnic will take on Saturday in Max's garden . There is beautiful . Maybe I'll bring some cake . I hope the picnic will be successful and we'll be having a good time there .
See you soon ,
XYZ
» humane
( Friend -406) 
Nie Lut 12, 2012 15:38
Hi ... !
Do you remember the picnic? I hope you don't(może lepiej won't) forget about it. You need to prepare some meal. You can bring a bottle and sandwiches, because you make them very well. The picnic will take place in Max's garden on Saturday. It is a beautiful place. Maybe I'll bring some cake. I hope the picnic will be successful and we'll be having a good time there.
See you soon,
XYZ
_________________ Hard work by day and solo blues by night
» adamo716
( Friend -526) 
Nie Lut 12, 2012 15:50
Re:Wiadomość.Sprawdzenie
Dzięki za poprawki ;)
[ Dodano: Nie Lut 12, 2012 15:53 ]
Do you remember about the picnic ?
bez about ??
bo mi chodziło , czy pamietasz o pikniku ?
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Nie Lut 12, 2012 16:19
Do you remember about the picnic ? I hope you haven't forgotten about it. You need to prepare some food. You can bring sandwiches because you make great ones... The picnic will take place on Saturday in Max's garden. It is beautiful there. Maybe I'll bring a cake . I hope the picnic will be successful and we'll be having a good time there.
See you soon,
XYZ
NIE STAWIAJ SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI TYLKO PO!
_________________ Pomogłem Ci? Zajrzyj tutaj:
Unleashed English - Więcej niż musisz wiedzieć o angielskim
» humane
( Friend -406) 
Nie Lut 12, 2012 16:20
wydaje mi się, że powinno być bez 'about'. Ale może niech się jeszcze ktos wypowie...
pamiętać o czymś - remember sth
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Nie Lut 12, 2012 16:23
Do you remeber the picnic? znaczy 'czy pamiętasz piknik?' czyli ma to zastosowanie, gdy wspominamy wydarzenie z przeszłości
» adamo716
( Friend -526) 
Nie Lut 12, 2012 16:34
Re:Wiadomość.Sprawdzenie
NIE STAWIAJ SPACJI PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI TYLKO PO!
Ok, będę o tym pamiętał :)
» humane
( Friend -406) 
Nie Lut 12, 2012 16:34
3
[transitive] to do something that you promised to do or that you have to do, and not forget about it
I hope she remembers my book when she comes (=remembers to bring it).
Mam nadzieję, żę pamięta o mojej książce...
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Nie Lut 12, 2012 17:44
no tak, ten aspekt umknął mi
|