|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Gość
()
Czw Lis 13, 2008 14:18
NEW ENGLISH FILE INTERMEDIATE TESTY, PLIK LICZĄCY PONAD 70 STRON, NA ŻYCZENIE WYSYŁAM PROBKĘ. KONTAKT: monikada@wp.pl
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» Paulina1990
(Gość)
Pon Gru 01, 2008 15:16
wazne!
mam pytanie jak znalesc adres po koncie banokowym, gdyz zostalam oszukowana. e-mail testy14@tlen.pl gg 12303749 podał swojnumer konta bankowego i ulice ktora w ogole nie istnieje! czekam na szybka odpowiedz z gory dziekuje:*
» Gość
()
Wto Gru 23, 2008 23:14
OSZUST OSZUST OSZUST!!
» Mumin
(Gość)
Sro Sty 28, 2009 18:23
OSZUST
OSZUST -> NACIĄGACZ -> OSZUST ->
Dziękuje tym osobom które skomentowały tego "korepetytora" - naciągacza! Dzięki Wam nie stracilem swojej kasy :)
Zdziwiło mnie, że nie wystarczy mu zaliczka tylko chce całą kwotę z góry i pomyślałem że może to być naciągacz.
Podczas przeszukiwania internetu okazało się że jest nauczycielem angielskiego, niemieckiego, informatyki itd. Podaje różne miejsca zamieszkania i udzielania korepetycji na wszystkim dobrze się zna i zmienia numery gg i poczty.
OSZUST -> NACIĄGACZ -> OSZUST ->
» jack2008
(Born-1)
Sro Mar 11, 2009 18:29
Proszę o pilny kontakt osoby, które zostały oszukane przez tego "korepetytora" Mój e-mail josh128@wp.pl
» anulka22
(Born-1)
Czw Maj 28, 2009 22:39
Hej :) Bardzo pilnie potrzebuje testów z języka angielskiego i odpowiedzi z książki New English File Elementary (czerwona książka). Bardzo proszę o kontakt gg 15810158 lub na e-maila ania2026@vp.pl. Proszę o pomoc jak najszybciej:)
» kamik07
(Gość)
Sob Wrz 19, 2009 13:41
Hej, szukam testów do ksiażki Passwort Deutsch 3, jesli ktoś ma to prosze o kontakt;) GG 4914464 e-mail kamik07@gmail.com
» Sylwia 23
(Gość)
Czw Lut 25, 2010 19:21
will
drodzy moi róbmy dzieciom łatwe sprawdziany skoro to im pomaga mogę dać test z will !! potrzeba?
|