Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Prosze! Na jutro

Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» introligator (Born-3)
Pon Lut 06, 2012 21:45
Prosze! Na jutro

Mam do napisania wypracowanie "Jak chronić naszą planetę " Pomocy ! Z góry dziękuje

» mrtom ( Specjalista -1161) Platinum Member
Pon Lut 06, 2012 22:17

to się obudziłeś ;) napisz chociaż po polsku, pokaż, że w ogóle ci zależy.. może ktoś przetłumaczy..

» adamo716 ( Friend -526) Loyal Member
Pon Lut 06, 2012 22:24
Re:Prosze! Na jutro

Szkoda , że z samego rana tego nie napisałeś . :) Na pewno ktos napisałby Tobie :)

[ Dodano: Pon Lut 06, 2012 22:40 ]
ja moge jedynie podać ci jakieś przykłady
I think the Earth is our home , so we ought to protect its . . ziemia jest naszym domem wiec powiniśmy dbac o nią
People should be environmentally friendly ludzie powinni byc przyjaźni dla srodowiska
harm the envirnoment -szkodzic srodowisku
pick up litter - zbierac smieci
save energy - oszczedzac energie
buy environmentally friendly products kupować produkty ekologiczne
to use public transport - uzywac publicznego transportu
cut down forests - scinac lasy

[ Dodano: Pon Lut 06, 2012 22:41 ]
environment

» introligator (Born-3)
Pon Lut 06, 2012 23:14

Dziękuje bardzo. Już się z tym uporałem. Nie było to wprawdzie ważne, zwykła praca dodatkowa. Ale wolałem się "podlizać" bo tu zaraz koniec półrocza :) A kompletnie nie miałem weny. Najgorsze w angielskim są czasy, nigdy nie jestem pewien czy dobrze napisałem.

Może ktoś sprawdzi.
in the last milenium earth was in denger. People polluted environment and coused to global warm. Earth needs your help. you muststop wast energy, turn off lights when you don't need this. To save the earth you must protect endengared species. Don't pick the orchids,lilys and broses becouse this flovers are under the protection. The air we breathe is pulled by smoke and fumes from factories and motor rehides. There is a dear evidence that the build of carbon dioxide in the atmosphere is the main cause of the greenhouse effect. this leads to melting ofice. People are awareing of the denges. demi Jusis is very popular singer and ekologist. She known as eco-mum. She promotes heathly life style and enviranment. She does loundry with chesnuts and feeds a child healthly food. Very popular associotion is greenpeace. It promotes ettentio of product quality. Many products are from see. and we sometimes don't know what we eat. We sometimes eat endangered animals. let's take core the planet. This is our common home

» mrtom ( Specjalista -1161) Platinum Member
Pon Lut 06, 2012 23:20

najpierw to skonsultuj ortografię ze słownikiem...

» humane ( Friend -406) Devoted Member
Wto Lut 07, 2012 2:19

a na zachętę...

The Earth has been in danger in the last decades. Thousands of people pollute the environment and cause global warming. The Earth needs your help. you must stop wasting energy, turn off lights when you don't need it. To save the Earth you must protect endangered species. Don't pull out orchids, lilies and roses because these flowers are protected. The air we breathe is polluted with smoke and fumes from factories and cars.

Załóż nowy wątek w dziale Nie chce mi się | Odpowiedz w tym wątku

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 5| Wyświetleń: 146)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Udziel odpowiedzi:

Twoje imię

Wpisz 3 ostatnie zielone znaki z obrazka