|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Marzena26
(Born-4)
Czw Sty 05, 2012 11:34
Re:Opinie o e-ANGame
juz by mogła byc nastepna gra!!!!!!!!!!! bo to już trudne jest jeszcze zbyt wielu chętnych nie ma do grania :)
:oops:
» marzyciel
(Born-2)
Pią Sty 06, 2012 21:22
mam uwagi do słownika-podpowiadacza. Poniższe wyrazy
nie wchodzą do gry:
rocker, naked eye. :x
A może ja mam pecha.
» marta tomczak
(Gość)
Sob Sty 07, 2012 8:07
Gra była bardzo zacięta, ale myślę, że 5ooo słówek to jest trochę za dużo, ponieważ często są wpisywane bardzo dziwne słowa.
pozdrawiam
Jestem pewnie gościem, który napisał najwięcej słówek jako "gość" o numerze 65b0.
» matra tomczak
(Gość)
Sob Sty 07, 2012 9:48
Witam, pewnie następnym razem już nie będę grała jako gość, chciałam pogratulować zdobywcy drugiego miejsca Magdzie, z która mi się wspaniale grało, ale brakowało mi także jednego super gracz z poprzedniej gry Ortheosa, który był w poprzedniej grze "number one", czyli pierwszy.
» shaap
(Occasional Member-76) 
Wto Sty 10, 2012 12:14
Kiedy wychodzi nastepna rozgrywka? Uwielbiam te gre i czekam z niecierplowoscia :)
» munchkin89
(Born-1)
Sro Sty 11, 2012 16:11
jak wogole rozpaczac gre, bo nie ma nigdzie przycisku Rozpocznij gre, czy co kolwiek??
» BIEGACZ60
(Born-3)
Czw Sty 12, 2012 22:33
:D OK :D
» octavia
(Born-2)
Sro Sty 18, 2012 10:25
Nie widac drugiego wyrazu i gra zablokowana
» gość 10
(Gość)
Czw Sty 19, 2012 8:14
Witam i dziękuję wszystkim za wspaniałą grę. To już była moja ostatnia gra. Życzę wszystkim graczom powodzenia w następnej rozgrywce.
Pozdrawiam
Joanna Drajerczak, Ahida, Dascola ,x-anglo
BoSko: Oby
» Arual99
(Born-3)
Pon Sty 23, 2012 14:26
Hmm... Kiedy zaczynają się nowe rozgrywki? Od kilku dni pisze, że już zakończyła się rozgrywka 37.. To kiedy będzie 38.?
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Sty 24, 2012 23:24
Ponieważ pewien chory psychicznie użytkownik o loginie ahida pisze mi bardzo nieprzyjemne wiadomości, napastuje mnie i stręczy, nowej gry nie będzie. Nie mam czasu ani ochoty użerać się z takim człowiekiem, chociaż człowiek to za dużo powiedziane. Mimo zbanowania kilku kont do niej należących(Joanna Drajerczak, Ahida, rudzik66, Dascola ,x-anglo i inne), nadal wraca i nie może zrozumieć sygnałów, że nie jest tu mile widziana. Ten stary, chory psychicznie człowiek siedzi całymi dniami przed komputerem i obmyśla sposoby jak mnie obrazić albo zrobić na złość. Nie nadążam z usuwaniem wiadomości.
Ponieważ przychodzi na tę stronę, żeby grać w e-ANGame, dla mojego świętego spokoju kolejnych gier już nie będzie. Nie mam ochoty być znowu nagabywanym przez tę chorą osobę, więc zdecydowałem się nie rozpoczynać kolejnych gier.
Dziękuję wszystkim za udział w poprzednich rozgrywkach. Mam nadzieję, że kiedyś ta biedna chora kobieta odpuści i gra w przyszłości będzie się toczyła w spokoju.
Pozdrawiam
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Czw Sty 26, 2012 11:38, w całości zmieniany 1 raz
» komurka
(Born-1)
Sro Sty 25, 2012 23:53
Czemu nie da się grać ? ;(
[ Dodano: Sro Sty 25, 2012 23:55 ]
to ustaw ją jako spama, czy inne coś, ale odpalcie to, bo to była świetna gra do nauki
» jacek16v
( Friend -786) 
Czw Sty 26, 2012 11:10
Żeby ją powstrzymać trzeba by chyba było zablokować możliwość rejestracji w serwisie. Problem w tym, że dla wszystkich.
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» julka123453
(Born-3)
Pią Sty 27, 2012 13:16
dlaczego nie możemy w to już grać to że się rozgrywka 37 skończyło to mnie nie obchodzi to naprawdę fajna gra..... :cry:
» gosc4
(Gość)
Sob Sty 28, 2012 8:59
Witam, dobrze napisane cyt./ dla mojego spokoju/, czyli Twojego, bo ja nie gram i nawet nie zamierzam.
pozdrawiam i przepraszam graczy.
|