|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» dad
(Born-5)
Sro Sty 02, 2008 18:01
Czesc
Hej!!!Mam nadzieje ze nastepna rozgrywke troche ulepszycie.Kiedy ktos zaczyna w to grac na poczatku nie moze sie oderwac ale potem wydaje mu sie ze to jest nudne.Fajnie by tez bylo gdybyscie ulepszyli cala strone np.dodali jakis czat inne gry po angielsku i inne opcje.Mozna by tez bylo zainstalowac sklep z roznymi ksiazkami po angielsku.Zrubcie tez liste najczescie zalogowanych osob ktore odwiedzaja wasza strone.Prosze odpiszcie na moj post.Z gory dzieki.
Z poważaniem DAD 8)
» Kamysia
(Occasional Member-76) 
Pią Sty 04, 2008 9:16
Bardzo ciekawę
Bardzo ciekawa ta gra
_________________ ...
» gniadek
(Born-1)
Sro Sty 16, 2008 7:42
hmmmm, słownik polecany dict zna słowo, słowiczek do gry nie. I co dalej? Teapot to w końcu nie takie niezwykłe słowo. :evil:
» a.lech
(Born-1)
Czw Sty 24, 2008 21:56
jakim słownikiem się posługujecie w e-ANGame?
bo jakiekolwiek słowo wpisuję, od kilku dni, zawsze jest niepoprawne tłumaczenie lub literówka, dziś np tool jako narzędzie z tych powodów nie weszło do gry, o co chodzi???
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Sty 24, 2008 22:38
gniadek napisał(a):hmmmm, słownik polecany dict zna słowo, słowiczek do gry nie. I co dalej? Teapot to w końcu nie takie niezwykłe słowo.
a.lech napisał(a):bo jakiekolwiek słowo wpisuję, od kilku dni, zawsze jest niepoprawne tłumaczenie lub literówka, dziś np tool jako narzędzie z tych powodów nie weszło do gry, o co chodzi???
Faktycznie, coś złego się stało. Gra przerwana aż do naprawienia problemu.
Dziękuję za informację.
[ Dodano: Sro Lis 12, 2008 23:07 ]
GRA RUSZYŁA NA NOWO!
Zapraszam
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» siostryps
(Born-3)
Sro Lis 19, 2008 21:42
Trouser
To raczej pytanie dlaczego było przyjęte słówko trouser jako spodnie ? Może ktoś mi odpowie.
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Lis 19, 2008 21:50
siostryps napisał(a):To raczej pytanie dlaczego było przyjęte słówko trouser jako spodnie ? Może ktoś mi odpowie.
Algorytm nie jest doskonały. Posiada pewną inteligencję, aby zapobiec ewidentnym przekrętom, jednak nigdy nie zastąpi człowieka.
Nie znajdzie się nikt, kto by siedział non stop przy komputerze i sprawdzał poprawność słówek, więc musi wystarczyć podstawowe zabezpieczenie.
Ta gra jednak wymaga odrobinę uczciwości od użytkowników.
» siostryps
(Born-3)
Sro Lis 19, 2008 23:15
Zgadza się to prawda. Dziękuje za odpowiedź.
» Carmi
(Born-3)
Pią Lis 21, 2008 18:47
Moim zdaniem ta gra jest zbyt prymitywna trzeba tyle czekac az ktorys z graczy napisze kolejne slowko , nie ma zadnej nagrody i nie wiedomo , po co sie te słówka wpisuje ?? :(
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Lis 21, 2008 19:23
Carmi napisał(a):Moim zdaniem ta gra jest zbyt prymitywna
Bardzo proszę zaproponuj ulepszenia
Carmi napisał(a):trzeba tyle czekac az ktorys z graczy napisze kolejne slowko
To zależy kiedy. Są godziny, że zanim wpiszesz słówko okazuje się, że ktoś był szybszy i zmieniła się literka. Zauważyłem, że najwięcej osób gra od pt-czw między 18:30 a 20.
Carmi napisał(a):nie ma zadnej nagrody
No niestety nie ma :( Jak tylko znajdzie się sponsor, pierwsza rzecz jaka będzie nagradzana to ta gra.
Carmi napisał(a):i nie wiedomo , po co sie te słówka wpisuje ??
Generalnie gra powstała, aby rozwijać słownictwo.
Akurat nieszczęśliwie trafiłaś w czas, kiedy nikt nie grał. W momentach dużego ruchu rozgrywka jest na prawdę emocjonująca.
» Carmi
(Born-3)
Pią Lis 21, 2008 19:30
No fakt , glupio napisałam z ta nagrodą , sorx następnym razem pomyśle jak coś napisze , a i dz za odpowiedz . :D
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Lis 21, 2008 19:39
Nie ma sprawy. Każda opinia, zarówno pozytywna jak i negatywna jest dla mnie ważna.
» ania2206
(Fresh Member-33)
Sob Lis 22, 2008 9:34
moim zdaniem nie powinni słówek dodawać goście.. dopiero po zalogowaniu, bo przy końcu rozgrywki zawsze okazuje się ze wygrał gość..
» k.sl
(Born-2)
Nie Sty 04, 2009 19:56
Coś mi się zawiesiło!
Jeżeli ostatnie słowo to "elephant", to wpisuję słowa zaczynające się na "t" i niestety ciągle pojawia mi się komunikat "Tego słówka już ktoś wcześniej użył". Pierwszy raz mi się to zdażyło, a tak już się wciągnęłam!
» hilda obuchowicz
(Zbanowany-5)
Wto Sty 27, 2009 14:42
This is super pastime. I'm glad
|