|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» tyranta
(Born-3)
Nie Sty 22, 2012 17:49
Opowiadanie / historyjka
Hej ! :D
Mógłby mi ktoś napisać opowiadanie w czasach Past Simple i Past Countinous o jakiś duchach, potworach czy coś w tym stylu... Ma być to straszna historyjka :D I ma być od 80 do 100 słów. I jeszcze jak można to poproszę tłumaczenie ;)
» jacek16v
( Friend -786) 
Nie Sty 22, 2012 17:55
A może się jednak skusisz i napiszesz chociaż po polsku. Wtedy prędzej ci ktoś pomoże.
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» tyranta
(Born-3)
Nie Sty 22, 2012 18:10
Ale ja sama nie wiem o czym by to miało być..:/
Nie mam pomysłu..:/
Chyba, że coś wymyśle to wtedy napisze :P
» humane
( Friend -406) 
Nie Sty 22, 2012 18:39
Jak to o czym, o potworach...
Try this slacker
I found Kate terrified. She couldn't speak a world. She looked as if she had seen a monster. Was it a real monster or just a man disguised as a monster? I asked Kate several times but she only said that it had been an appalling crime. Her hands were covered with blood, her face pale like the full moon, her teeth were chattering and her eyes...
The room was dark so I turned the light on. It was a palpable, appalling crime because there was a body torn apart on the ground and a knife nearby. Who was the crime committed by? Kate, Sally, the monster? The answer remains unknown.
Or perhaps… it was me...
_________________ Hard work by day and solo blues by night
» adamo716
( Friend -526) 
Nie Sty 22, 2012 19:06
Re:Opowiadanie / historyjka
a word powinno być .
Literówka się wkradła :)
|