|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» bulinek
(Gość)
Czw Sty 19, 2012 15:14
streszczenie pracy inżynierskiej
Witam,
Czy ktoś mógłby mi pomóc w przetłumaczeniu streszczenia pracy inżynierskiej? Całe życie uczyłem się niemieckiego a nie chcę przy pomocy słownika próbować tego tłumaczyć bo wiadomo co by z tego wyszło dlatego proszę o pomoc.
tytuł: SYSTEMY INFORMATYCZNE WSPOMAGAJĄCE ZARZĄDZANIE ZASOBAMI PRZEDSIĘBIORSTWA
treść streszczenia:
Celem pracy inżynierskiej było omówienie roli i funkcjonowania systemów informatycznych w zarządzaniu zasobami przedsiębiorstwa, skupiając główną uwagę na systemach ERP. Część praktyczna zawiera przedstawienie sposobów zastosowania takiego oprogramowania przy użyciu narzędzia CDN XL w obszarze sprzedaży i zamówień. W pracy przedstawiono wpływ tych metod na automatyzacje pracy, oszczędność czasu, minimalizację błędów oraz redukcję kosztów przedsiębiorstwa.
Z góry dziękuję Wam za pomoc.
Pozdrawiam
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Czw Sty 19, 2012 16:35
IT Systems Supporting Management of Company's Resources
Summary:
The engineer thesis aimed at discussing roles and functioning of IT systems in management of company's resources. The emphasis was put on ERP systems. The practical part includes presentation of ways of implementing such software, using the tools CDN XL in the field of sells and orders. The thesis presents influence of these methods on work automation, time-saving and minimization of mistakes as well as company's costs.
_________________ Pomogłem Ci? Zajrzyj tutaj:
Unleashed English - Więcej niż musisz wiedzieć o angielskim
» bulinek
(Gość)
Czw Sty 19, 2012 17:12
Re:streszczenie pracy inżynierskiej
Wielkie dzięki !! :) Nieoceniona jest Twoja pomoc :)
Pozdrawiam
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Czw Sty 19, 2012 18:03
Nie ma sprawy! Powodzenia na obronie! :)
_________________ Pomogłem Ci? Zajrzyj tutaj:
Unleashed English - Więcej niż musisz wiedzieć o angielskim
|