|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» kiko22
(Born-2)
Pon Sty 16, 2012 20:55
skierowane do mojego pracodawcy
Witam wszystkich
Byłbym wdzięczny gdyby mi to ktoś przetłumaczył. Jest to skierowane do mojego pracodawcy więc zależy mi
Cześc Edwin. Niestety jestem zmuszony napisać do Ciebie, ponieważ chciałbym bardzo wrócić do pracy na szklarnii. W polsce zrobiłem prawo jazdy na samochody ciężarowe, ale nie mogę znaleźć pracy od 2 miesięcy. Wpolsce teraz jest bardzo trudno znaleźc pracę. Ja i Paulina mamy bardzo trudną sytuację, dlatego chciałbym w tym roku wrócić jeśli się zgodzisz oczywiście.
Pozdrawiam
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Pon Sty 16, 2012 22:41
Hello Edwin. Unfortunately I have to write to you because I would really like to come back to work in greenhouse. In Poland I got a driving licence for lorries but it's been two months now that I can't find job. At present it's in general hard to find job in Poland. Paulina and I have found ourselves in a difficult situation. That's why I would like to come back this year, of course if you agree.
Best regards
_________________ Pomogłem Ci? Zajrzyj tutaj:
Unleashed English - Więcej niż musisz wiedzieć o angielskim
» kiko22
(Born-2)
Wto Sty 17, 2012 10:05
Dzięki wielkie :D być może będe miał tą robotę :lol: pozdrawiam
» adamo716
( Friend -526) 
Wto Sty 17, 2012 12:25
Re:skierowane do mojego pracodawcy
a nie lepiej napisac I am writing to you because - pisze do ciebie
a nie "Niestety jestem zmuszony napisać do Ciebie "
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Wto Sty 17, 2012 12:34
Stylistycznie lepiej, ale tylko przetłumaczyłem to, co autor chciał powiedzieć...
» adamo716
( Friend -526) 
Wto Sty 17, 2012 16:00
Re:skierowane do mojego pracodawcy
ja wiem :)
i własnie to skierowane było do autora ..
[ Dodano: Wto Sty 17, 2012 16:24 ]
mrtom
http://engleash.net/ to Ty piszesz te różne artykuły ?
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Wto Sty 17, 2012 17:28
|