|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» arszulkaa
(Gość)
Sro Sty 11, 2012 16:06
List prywatny
przezylas ostatnio stresujaca sytuacje w liscie o dlugosci 120-150slow napisz do kolezanki z zagranicy:
-kiedy i co sie stalo
-opisz swoja reakcje na sytuacje to i jak usilowas ja przewidziec
-powiedz kto i w jaki sposob ci pomogl
-zapytaj o jej sposob na stres i popros o szybka odpowiedz
» shaap
(Occasional Member-76) 
Wto Lut 21, 2012 12:56
przezylas ostatnio stresujaca sytuacje w liscie o dlugosci 120-150slow napisz do kolezanki z zagranicy:
-kiedy i co sie stalo
-opisz swoja reakcje na sytuacje to i jak usilowas ja przewidziec
-powiedz kto i w jaki sposob ci pomogl
-zapytaj o jej sposob na stres i popros o szybka odpowiedz
Hi Anna,
I'm fine, but I need to tell you something.
I went to the densist last week with my boyfriend. I was so scarred, because he had to pull my tooth. That was so stressfull for me , I was thinking about it for the whole week.
When we got there, I told to my dentist that I will never ever go to his room, and he will never pull my tooth! My boyfriend talked to me for almost an hour, and I felt so much better, when he told me that, a year ago the same dentist pulled his tooth and it wasn't hurt. He said that I would feel nothing.
Do you know any good products, advices for a stress? I really need to do something with that, because I feel it everyday actually. Please reply ASAP
Love,
Caroline
nie mam pojecia , czy to jest dobrze :> w sensie ta sytuacja
|