|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Sławek P
(Gość)
Czw Wrz 27, 2007 14:56
Pokój
Muj poku jest nie duży ale go lubje. Na w prost dzwi stoi łóżko a zanim znajduje sie okno z kturego patrze na okolice po mojej lewej stronie stoi szafa w kturej trzymam ubrania i żeczy na wprost okna stoi biurko na kturym odrabiam lekcje, a posirodku pokoi leży nie duży dywan.
Bardzo prosze o przetłumaczenie tego tekstu do sobote żebym zdonżył z przepisaniem nie radze sobie dobże z angiel a więdz pomużzcie. ................ ........ DZIĘKUJE SERDECZNIE :)
» Sławek P
(Gość)
Czw Wrz 27, 2007 15:13
Bardzo prosze o przetłumaczenie tekstu nieradze sobje z angielskim w zupełności prosze :cry:
» Sławek P
(Gość)
Czw Wrz 27, 2007 15:14
Bardzo prosze o przetłumaczenie tekstu nieradze sobje z angielskim w zupełności prosze :cry:
» Gość
()
Pią Wrz 28, 2007 17:55
My room is big but I like it. There is a bed close to the window. look out from it on my area. On the left there is a wardrobe where I keep my clothes. Close to it there is a desk where I do my homework. On the floor there is a big carpet.
poza tym który, mój i pokój piszemy przez -ó-
» izaaaaaaaaaaaa
(Gość)
Sob Wrz 29, 2007 12:15
pokój
prosze przetłumaczcie mi ten tekst. zupełnie nieznam angielskiego:
Mój pokój znajduje się na górze. Jest niewielki, ale bardzo ładny. na przeciwko drzwi stoi łóżko, między łóżkiem a ścianą stoi szafka z komputerem. Na śrdku pokoju stoi ława z kwiatami. W rogu stoi biurko z radiem i książkami. Obok biurka stoi duża szafa z ubraniami. Po lewej stronie stoi szafka z książkami i kosmetykami. Na ścianie nad moim łóżkiem wisi plakat. Przy szafie na podłodze stoi klatka z moim zwierzątkiem - świnką morską.
prosze prztłumaczcie mi to na zaraz. :shock:
» orzel
(Born-1)
Sob Kwi 25, 2009 12:32
Mój pokój
Mój pokój znajduje się na poddaszu.Nie jest za duży,ale mi wystarczy. Na beżowych ścianach wisi dużo obrazów a z białego sufitu zwisa skromny żyrandol.Na przeciwko drzwi znajduje się duże okno balkonowe i oslaniajace go białe firanki.Po lewej stronie pokoju jest szafa na moje ubrania a za nią łóżko z brązową pościelą.Po przeciwnej stronie znajduje się stolik z komputerem oraz regał na obecne pomoce naukowe.W prawym rogu jest telewizor.Na podłodze są panele a na środku leży dywan w brązowe prążki,na którym stoją dwa fotele,sofa i maly drewniany stolik.Spędzam w nim dużo czasu,bo dobrze w nim wypoczywam.
Za przetłumaczenie z góry dziękuję.Mam na to tylko 3 dni.
|