|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» animasola
(Born-3)
Nie Sty 01, 2012 4:13
dwa zdania z dziedziny informatyki.
The outlining algorithm has been clearly defined in the HTML5 spec, so once all browsers and assistive technologies play ball, there will be some major accessibility wins
Algorytm wyznaczający został jasno określony w specyfikacji HTML5, toteż gdy wszystkie przeglądarki i technologie asystujące „grają w piłkę”.... i dalej nie wiem :(
!Tim Berners-Lee posted to the www-talk mailing list back in 1991 (props to Dr Oli for digging that up)
Tim Bernes-Lee wysłał do... no i nie wiem o co chodzi z tym www-talk.
bardzo proszę o pomoc.
» angielski.na.5
(Newbie-24)
Nie Sty 01, 2012 6:26
Re:dwa zdania z dziedziny informatyki.
!Tim Berners-Lee posted to the www-talk mailing list back in 1991 (props to Dr Oli for digging that up)
Tim Bernes-Lee wysłał na listę mailingową w 1991 (szacun dla Dr Oli za znalezienie tego)
The outlining algorithm has been clearly defined in the HTML5 spec, so once all browsers and assistive technologies play ball, there will be some major accessibility wins
Algorytm wyznaczający został jasno określony w specyfikacji HTML5, toteż gdy wszystkie przeglądarki i technologie asystujące współpracują, znacząco zwiększy się dostępność.
» animasola
(Born-3)
Nie Sty 01, 2012 9:41
serdecznie dziękuję :)
[ Dodano: Pią Sty 06, 2012 9:19 ]
a mogę prosić o pomoc w jeszcze jednym zdaniu?
The outliner has taken the liberty of flagging the sectioning element as untitled, to act as a warning and to preserve a logical structure
Outliner ma wolność zaznaczania elementu podziału jako niezatytułowanego, kiedy uniemożliwia on zachowanie logicznej struktury.
|